Området 15 minuter: nyheterna efter Covid

Som vi ofta har sagt har Covid-19 representerat och representerar tyvärr fortfarande ett viktigt problem. Både på ekonomisk, social och miljömässig nivå. Fastigheter är verkligen inte undantagna från dessa begränsningar, men det finns det dock. Som de forntida sa '' av nödvändighet, dygd ''. På Realigro har vi märkt och noterat hur denna situation faktiskt har representerat språngbrädan för förnyelse. Både ekonomiskt men också för fastighetsmarknaden. Vi pratar inte bara om den innovativa struktureringen av utrymmen utan också om de tjänster som finns tillgängliga för medborgarna. Nyheten är begränsad till ett koncept: det för '' kvarteret 15 minuter ''. Vad består det av och hur kännetecknas det?

Tja, om du också är nyfiken på att veta, måste du bara göra en sak. Läs nästa rader noggrant. Vi håller på att transportera dig till framtiden för fastigheter. Först och främst kommer vi att börja med analysen av problem före Covid i fastigheter. Utan tvekan är en gräns som ska övervinnas den som gäller bristen på miljömässig hållbarhet. I allmänhet är särskilt gröna områden också långt ifrån tätbebyggelse. Som också föreslogs av EG 2013 är det också lämpligt att förbättra de mindre utvecklade områdena tack vare projekt för att skydda de '' gröna ''. Det finns fler och fler förfrågningar från köpare av bostadsområden nära parker eller i allmänhet inte långt från naturen. Dessutom bör man komma ihåg att en av de brister som mest kändes under isoleringen representerades av frånvaron av utomhusutrymmen. Så hur kommer framtidens fastigheter att konfigureras? Det är här det så kallade projektet '' 15 minuter kvarter '' tar form. Det är bara ett nytt sätt att föreställa sig urban verklighet. Smartare, snabbare och framför allt bättre ansluten. Vi har därför gått till ett kvalitativt steg som går utöver en fastighets struktur. Mer eller mindre övertygande och trendigt för fastighetsmarknaden. Den stora förändringen kommer att påverka stadsdelarna.

För att undvika överdrivna resor, särskilt i stora städer, där Covid-fallen sprider sig dagligen, kommer vi att försöka skapa kvarter bara 15 minuter från alla möjliga tjänster som behövs för att dess ska fungera. Men också för medborgarna. Ett slags centrala nervsystemet med väl distribuerade och inte för långa perifera kanaler. En lösning väl uppskattad av de stora europeiska företagen och som förmodligen kommer att leda de olika regeringarna att investera i den. Det är dock inte möjligt att veta vilken tidpunkt det kommer att bli för att anta denna nya stadsförvaltning. Vad som är säkert är att det är en verklig revolution som kommer att omfamna den nuvarande fastigheten och projicera den in i framtiden. Om du är nyfiken på att veta mer om detta och så många nyheter om fastighetsmarknaden, ja ... håll dig uppdaterad på vår Realigro-blogg!

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB