Sovrum: viktigt men unikt

2020 har äntligen invigts och med det de nya trenderna för att göra vårt hem unikt. Vi har ofta behandlat frågor som rör hemförbättring. Att renovera ditt hem är aldrig lätt, särskilt om du vill följa moderna för tillfället. Är det bättre att hålla sig till nya trender eller hålla sig förankrad i din egen stil? Svaret kan vara ambivalent.

Det är faktiskt det. För att bättre förklara hur det är möjligt att konvergera din stil med de senaste marknadsnyheterna beslutade vi att göra en liten guide. Snabbt samlade vi de viktigaste 2020-trenderna i ett av de mest älskade rummen. Avkoppling: sovrummet. Så arma dig med en penna och papper för att skriva ner de senaste nyheterna!

Det första råd vi ger er är att följa tomterna. 2020 är året med växlande tomter. Så välj olika tyger för att kunna skapa mer dynamik. Genom att göra det kan du använda den här enheten för att uttrycka din personlighet. 2020 är året för kromatisk frihet. Men moderna indikerar starka men balanserade kombinationer. Svart och vitt är idealiska för att hålla rena och harmoniska linjer. Men du är mycket fri att avvika från detta balanserade humör. När allt kommer omkring är sovrummet din "zen" -miljö.

Ett andra element som vi redan har övervägt och som inte verkar vilja överge ens 2020 är den mest eftertraktade stilen någonsin: vintage. För älskare av tidigare år som har gjort historia, precis 50- och 60-talet, kommer det att vara en lättnad. Elegans i kombination med ikoniska linjer kommer att återvända. Hur tillämpar du den här stilen i sovrummet? Ljusa färger föredras för att kombinera dem perfekt med trämöbler. Det släta betonggolvet kommer att gå bra med de enkla målningarna, som ger miljö ordning och fräschhet. Sist men inte minst ett viktigt tips. Borden, ett måste från 1960-talet, kan enkelt fungera som nattduksbord.

Om å andra sidan din idé om ett sovrum är en helt främmande miljö från resten av huset, där du kan koppla ur det, är lösningen enligt följande: gör det till ett spa.
Nej, det finns inget behov av att sätta in en pool för att få en avkopplande miljö. Det modet som 2020 rekommenderar är att använda skjutdörrar (om de öppnar ut mot balkongen har de ett mervärde) och få ut mesta möjliga av ljuset. Ljusgardinerna låter dig få en miljö som är fristående från de andra, men samtidigt för att reflektera ljuset. Vitt vitt och fortfarande vitt! Det här är färgen som dominerar! Zen-kulturen kommer aldrig att vara så enkel att uppnå!

Sammanfattningsvis rekommenderar vi att du använder en minimal och sober stil, oavsett din stil. Mode förändras ständigt, och om du håller en mindre invasiv stil kan du anpassa ditt rum till de senaste nyheterna!
Och du, vilken stil 2020 kommer du att välja?

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB