En ny kollaps för hyror

Underlåtenhet att göra betalningar är kärnan i krisen efter Covid. Statliga subventioner har tillämpats över hela världen för att hjälpa hyresavtal. Efter att vi redan har analyserat i detalj några fall som rör detta ämne, kommer vi idag att analysera den redan kritiska situationen för Big Apple. Det har faktiskt varit många hyresgäster som inte har råd att betala hyror i New York. Vi talar om tusentals människor, som trots att de har fått hjälp av regeringen kämpar för att respektera betalningar.

Vi talar om en stor del av New Yorker-befolkningen: Cirka två tredjedelar av medborgarna bor i hyrda hus. Till skillnad från många andra länder har staten New York inte kulturen att köpa en fastighet. Detta innebär att det för en amerikansk medborgare är mer '' logiskt 'att underteckna ett försäljningsavtal. Sociala distansåtgärder ökade också arbetslösheten. Trots det så kallade smarta arbetet har många företag tyvärr haft ett mer än smärtsamt beslut. Det vill säga att många arbetare lämnar sig hemma, men arbetslösa. Detta representerade en mycket svår motreaktion som fortfarande tycks ha inga tecken på återhämtning. Vi tror också att hyrorna i New York är mer än dubbelt det nationella genomsnittet. Den federala regeringen försökte dock skydda den så kallade hypoteksmarknaden. Tycka om ? Med moratorier och kontinuerliga uppskjutningar för husägare och försäkringsgivare. Men med tanke på verkliga siffror, i den mest avantgardistaden i Amerika har över 700 tusen hus att hyra helt förlorat sina intäkter.

De enda kvar flytande? De som fick så kallade "arbetslöshetsförmåner". Förmåner som kan uppgå till högst $ 600 per vecka. Låt oss prata om 350 euro. För mycket, för få för att möta en sådan katastrof. Det har till och med nått otroliga nivåer. Liksom initiativet, av många ägare som har beslutat att erbjuda hyresgäster en gratis månadshyra. Men problemet är fortfarande stort med tanke på att det för närvarande är för många rumskamrater som är arbetslösa och att de inte kan återbetala några skulder på kort sikt.

För att förstå situationens allvar är det nödvändigt att tänka på hur mycket det faktiskt kostar att teckna ett hyresavtal och upprätthålla det framför allt. Vi pratar om 2 600 $ per månad. (sänktes tillbaka till 2 300 USD för Covid-perioden). Det är därför inte förvånande vad som sades i den inledande delen av våra nyheter: hyror anses vara det primära alternativet eftersom de är billigare. Och trots allt förblir situationen i New York verkligen dramatisk.

Hur kommer situationen att utvecklas? Det är inte möjligt att ha vissa nyheter för tillfället. För att ta reda på det inbjuder vi dig som alltid att hålla dig uppdaterad på vår portal. Du kommer att kunna hitta alla nyheterna på världens fastighetsmarknad och med särskild uppmärksamhet också om Covid-krisen. Så missa inte nästa nyhet!

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB