Venedig och bekvämlighet: var man kan köpa nu

Filmbiennalen i Venedig har lockat många intresserade från hela världen. Från det enkla nyfiken till dem som, ivriga att flytta, hoppas hitta ett fynd.
Kort sagt, den flytande staden ligger i allas syn under denna period och uppenbarligen också i Realigros sevärdheter. Så idag har vi beslutat att fokusera vår kolumn på potentiella möjligheter i Venedig, så gör dig redo, för vi är på väg att ge dig grundläggande information för att investera i fastigheten i denna underbara stad!

Det är nödvändigt att utgå från antagandet att det på den italienska halvön är en gynnsam period för investeringar. Venedig har alltid varit verklighet långt ifrån ekonomisk och fastighetsmässig bekvämlighet. Dess geografiska konformation har gjort det möjligt för den att vara unik i världen. Så förtjänar ett extremt brett lyxsegment. Erbjudandet ökar, särskilt för strukturer med balkonger och uteserveringar som, som känt, var mycket efterfrågade efter avstängningen.
Det saknas också förfrågningar om bostadsrätter utan dessa externa miljöer.

Det mest attraktiva området är området Rialto. Stadens centrum, som rymmer de flesta kontor. Men hur mycket kostar det att köpa en fastighet i detta område? Dessa är främst periodfastigheter som börjar på 5 000 euro per kvadratmeter för att nå maximalt 8 000 om du njuter av en panoramautsikt över den berömda

Canal Grande. Castello-distriktet är också på modet och presenterar sig på den venetianska fastighetsmarknaden med ett bestämt billigare genomsnittspris. Från 2500 till 3000 euro per kvadratmeter.
Om dessa är de mest prisvärda områdena, vilka kommer att vara de mest lyxiga och lyxiga? Utan tvekan hittar vi henne: Piazza San Marco, Venedigs historiska hjärta. Tja, i det här fallet kräver renovering av en historisk byggnad en minimikostnad på 6000 euro per kvadratmeter, upp till så mycket som 15 000 för alla byggnader som har utsikt över torget och har särskilt historiskt intresse.
Uppenbarligen talar vi om Venedig, så många förutom huset som ska återställas letar också efter en privat kaj. Eftersom du vet är högvatten ett stort problem under vissa tider på året.

Så det är tillrådligt att leva '' venetiansk stil '' i 365 grader!
Och hyrorna? Denna marknad verkar också ha en bra period, framför allt tack vare alla pendlare som av rent arbetsskäl behöver tillfälligt stöd i Venedig. För att få en klar uppfattning om hur mycket det kan kosta att teckna ett hyresavtal i denna stad som inte överstiger 700 euro per månad. En ganska blygsam siffra om vi betraktar den konstnärliga skönheten som staden åtnjuter och de priser som för närvarande finns i italienska fastigheter. Så om du också är intresserad, inte bara på filmfestivalen 2020 ... fördjupa dig i Venedigs fastigheter!

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB