Italiensk fastighet '' i trä ''

De som känner till den italienska halvön vet mycket väl att den har en tusenårig tradition när det gäller bearbetning och användning av råvaror för flera ändamål. Speciellt på höjden av renässansen har Italien visat sig vara en mästare både inom möbler, på mode men också i byggandet av kända byggnader. Det verkar som att denna benägenhet mot konst och hantverk inte har gått förlorad genom åren. Faktum är att i en dramatisk period, som kännetecknas av osäkerhet, rädsla och rädsla, finns det ett faktum som lovar bra. En slags våg av lätthet som är perfekt kopplad till den innovativa trenden med gröna byggnader. Vi pratar om skapandet av byggnader för olika användningsområden, i trä. Faktum är att i Italien, trots den pandemiska nödsituationen, har skapat betydande kritiska frågor i alla ekonomiska sektorer, har vår sektor fått en vändning. Uppgifterna talar för sig själva. I Italien 2020 ökade träkonstruktionerna avsevärt och genererade en nationell ekonomi på 1,33 miljarder euro. En intressant figur.

Men det är lika viktigt att förstå vilka och hur många enheter som har byggts på dessa sätt. Totalt uppfördes 3 300 enheter, med en ökning av andelen begärda tillstånd som var 7% mer än året innan. Men inte bara. Den utländska efterfrågan är också värd att notera, även inom fastighetssektorn, som i kombination med träbyggnader visar sig vara en vinnande kombination. Begäran om internationalisering är 20 procentenheter, med en omsättning som når 60 miljoner euro. Generellt sett är dessa siffror ett litet glimt av hopp om att få den italienska ekonomin men också den internationella ekonomin på rätt spår.

Industrisektorn själv har upplevt en verklig återhämtning, genererad av denna plötsliga men också stimulerande efterfrågan. Det är också nödvändigt att förstå var detta fenomen är mest koncentrerat. Det är känt att den italienska halvön alltid har varit föremål för en mycket stark höjdskillnad mellan norr och söder, när det gäller industriell utveckling. Faktum är att genereringscentren för träfastigheter huvudsakligen ligger i norr, i området som nu förstoras av den berömda industritriangeln. Men också många områden i centrum och söder verkar nu möta denna nya typ av gröna och alternativa fastighetsmarknader. Hela nationen anpassar sig därför till en trend som, förutom att vara innovativ, har lyckats väcka en ekonomisk sektor som var på väg att gå i en dödläge på grund av pandeminsituationen.

Vad är framtiden som väntar de kommande månaderna? Kommer det lyckliga ögonblicket i en sådan dramatisk tid att bestå? Eller blir det bara en passerande fas? Även om vi inte har informationen för hand för att kunna ge svar, uppmanar vi dig att fortsätta följa oss på vår portal. Varje dag hittar du nya nyheter som informerar dig om trenderna på den internationella fastighetsmarknaden och om de nya trenderna att följa för att göra ditt hem mer och mer behandlat i detalj! Alltid här, alltid med Realigro!

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB