Höstnyheterna med hemdeko

Säsongsbytet är på väg och vi på Realigro vill glädja dig med alla nyheter från hösten 2020. För att få ditt hem att följa nya mode behöver du inte spendera en förmögenhet. I själva verket, som du vet, vill vårt team alltid rikta dig mot billigare och effektivare alternativ. Så om du letar efter en förändring av utseendet, men för ditt hem, behöver du bara göra en sak. Läs nästa rader och anteckna. Så om du är redo kan vi börja med höst-vinterkollektionen för ditt hem!

Först och främst bör det noteras att hemdeko tar sin ledtråd från mode. Aldrig som i år kommer tygerna som kommer att ses på catwalksna också vara huvudpersonerna i höstinredningen. Särskilt tröjor representerar hösten i rundan, både som ett koncept men också som en tyngd. Varför inte använda dem också för att inreda och göra vårt hem bekvämare? Så det första stora välkomnet till lövsäsongen, vi ger det med de '' tjocka stickade '' filtarna. Därför behåller de sin position också i år, men med mer slagkraftiga färger, så mycket att de är aktiva delar av hemdesign. Vi rekommenderar jordens varma färger i alla sina nyanser för '' dagtid '' - rum, de mörkare och kallare för sovrummet.

Ett annat element som kommer att vara av största vikt för att inreda ditt hem på hösten är naturen. Om du har turen att bo i en lantlig miljö rekommenderar vi att du tar en promenad och hittar höstens typiska inslag. Löv, grenar eller till och med säsongens frukt. Dra nytta av allt och kör på youtube för att hitta några diy-videor som kan inspirera dig.
Om du däremot inte är redo att radikalt ändra utseendet på ditt hem utan föredrar att gå steg för steg, börja med färgerna. Lämna de typiskt sommaren nyanser och gå vidare till neutrala nyanser. Ett litet tips: senap kommer att vara årets färg, så försök att köra för skydd redan!

Gardiner är också viktiga för höstrevolutionen. Välj texturer som kan vara tyngre också visuellt men framför allt som material. Hälsningar till linnets färskhet och välkomna de varmare alternativen.
Ett annat sätt som ska återupplivas i höst är det metalliska material som koppar. Förutom att vara estetiskt tilltalande kommer visning av köks- eller eldstadsredskap omedelbart att ge dig en mer höstlig inverkan på ditt hem. Experter rekommenderar till och med att ersätta målningarna med dessa föråldrade verktyg.

I slutändan, för att möjliggöra en fullständig make-over i ditt hem, från sommar till höst, betonar designarna vikten av trä. Försök att markera trämöblerna och, om du behöver byta ut gamla bord, ta chansen att investera i bra trämöbler. Förutom att det varar över tiden kommer det att garantera dig en omedelbar hösteffekt, att utnyttjas dock även under andra årstider.

Kort sagt kommer detta att vara drivkrafterna för hemdekoet '' hösten 2020 ''. Är du redo att imitera dem?

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB