Milanos återhämtningens huvudstad: nyheten

Den underbara italienska staden, modehuvudstad, har också döpts för en sorglig parentes som hela världen upplever. Den som är relaterad till Coronavirus. På hela halvön var Milan den stad med flest fall och dödsfall. Ett drama som återges på sidorna med internationella brottsnyheter. Efter slutet av den italienska nedstängningen är vad befolkningen fruktar främst en återgång till de dramatiska dagarna som präglas av nyheterna. Men det verkar som om återhämtningen verkligen har kommit. Liksom i alla sektorer fick fastighetssektorn också en märkbar motreaktion. Därför har vi idag beslutat att analysera i detalj vad prognoserna för en av de mest eftertraktade städerna på sökmotorerna kommer att vara av dem som vill omfördela sig själva. Oavsett om det är utländska eller nationella portföljer, finns det ingen tvekan: Milan har en avgörande roll i den italienska fastigheten.

Innan den ödesdigra låsningen var prognoserna för den italienska fastighetsmarknaden långt ifrån negativa. Vi talar om en ökning med 7% av fastighetsförsäljningen (för totalt 27 800 genomförda transaktioner. Omsättning? 8,9 miljarder euro, vilket garanterar 10% mer än 2019. Nya byggnader har bidragit till detta betydande tillväxt och når 3,5% av de totala transaktionerna, jämför alltid allt med samma period föregående år. När det gäller priserna (de genomsnittliga) alltid före lockdownen nådde de 2,5%.

Och nu ? Hur kommer Milanos fastigheter att utvecklas? Låt oss börja på efterfrågesidan. Pandemin har utan tvekan påverkat lokala krav på fastigheter. I staden Milano, för dem som söker ett hem, är priset för perifera områden medellång till högt, med tanke på storleken på lägenheterna i detta område, vilket gör att vi förstår hur priserna faktiskt kommer att öka gradvis. Dessutom kommer lägenas planer att förändras. Som vi redan har sagt i en tidigare guide kommer vi att försöka hitta en fastighet som är tillräckligt stor för att inkludera avkopplingsområden och för gäster. Anledningen till att en nyutveckling av utrymmen, oavsett för nya byggnader men också för befintliga byggnader, kommer att bestrida, stött av ett tilläggspris högre än fastigheten själv.

När det gäller prognoserna när det gäller försäljnings- och köpeavtal kan de totala transaktionerna vara nära 21 tusen år 2020. För en takt lika med - 19% jämfört med 2019. Nya byggnader visar också en negativ trend i Milanos fastigheter, med en -15% - Detta innebär att erbjudandet kommer att sjunka dramatiskt, från 20% till 15% jämfört med det totala antalet fastigheter som för närvarande finns på marknaden.
Man hoppas att fastigheten i denna verklighet som är så levande och meningsfull för Italien kommer att återhämta sig så snart som möjligt. Under tiden inbjuder vi dig att alltid konsultera vår webbplats!

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB