Lyxhus på landsbygden: den nya engelska trenden

Ibland rekommenderas en återgång till ursprunget. Brittiska investerare är väl medvetna om detta och har beslutat att välja en ganska ovanlig lösning. Nära kopplad till fastighetsvärlden. Som du kunde ha gissat från titeln är många intresserade av att köpa en fastighet på landsbygden. Men att den är utrustad med alla typer av lyx. En riktig vändning, som förtjänade att analyseras av vårt uppmärksamma team! Så om det här ämnet har väckt nyfikenhet för dig finns det bara en lösning. För att fortsätta läsa nästa rader. Så vi kan inviga den här nyheten!

Vi utgår från antagandet att perioden som vi tyvärr känner inte är den bästa. Vi försöker på alla sätt anpassa oss till denna nya och sorgliga verklighet. Ändra vanor och jobba ofta med sig själv. Men det har upptäckts hur direkt och kontinuerlig kontakt med naturen kan vara en giltig allierad i denna kamp mot förändring från Covid-19. I Storbritannien, där situationen är mer än dramatisk, verkar det inte finnas någon tvekan. Fastighetsinvesteringarna måste vara unika: det mot ett hus på landet, omgivet av grönska. Men inte bara något hus utan en fastighetsjuvel i alla avseenden. Lyxmarknaden verkar därför sällan förändras och påverkas särskilt av pandeminsituationen.

Det som är förvånande är det faktum att exakt förra året, under samma period, hade de engelska lyxhusen på landsbygden tappat sitt överklagande. Anledningar? De är många. Från och med de mycket höga skatterna, som går från den osäkerhet som Brexit genererar, fram till slutsatsen med de höga underhållskostnaderna. Utan tvekan högre än en takvåning i centrum. Risken, då en konkret verklighet, för en ny avstängning, har fört fram vikten, även för de rikaste, av att spendera tid inne i hemmet, omgiven av naturen. En topp som hade samma antal mellan slutet av 2007 och början av 2008. Det är därför inte förvånande att förra året nådde det enda lantliga och lyxiga brittiska huset 15 miljoner pund. Scenariot är därför avsett att förändras. Det förändras faktiskt redan. Nästan 20 fastigheter i England har både sålts och erbjudits för över 15 miljoner pund (vardera).

För att försöka ge ett slags författarskap till detta fenomen definierades det av experter som '' Covid-effekten ''. Uppgifterna visar att erbjudandena på marknaden under detta tvetydiga 2020 har sett deras priser explodera med 182%
Hur kommer situationen att utvecklas? Kommer det bara att vara en tillfällig effekt, som förhoppningsvis pandemisituationen, eller ska vi förvänta oss en verklig återgång till grunderna? I väntan på att hitta ett svar på den här frågan, uppmanar vi dig att fortsätta att hålla dig uppdaterad. På vilket sätt? Efter varje dag de senaste nyheterna relaterade till fastighetsmarknaden, design och mycket, mycket mer!

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB