Från ett fritidshus till en smart arbetszon

Återkonvertering var lösenordet under den här låstperioden. Och det fortsätter att vara. Inom varje ekonomisk sektor är det därför viktigt att man måste anpassa och omvandla gamla vanor också, i definitivt mer lönsamma beteenden. Därför beslutade vi att fokusera på hur, en dramatisk situation, visade sig vara fördelaktig för fastigheter. Särskilt när det gäller den korta hyresektorn.
Det finns många och kommer att vara tomma lägenheter, som kanske inte är upptagna. Att inte tala om turistområdenas kritik.
För att avhjälpa denna situation, den lysande idén. Konvertera lägenheter till smarta arbetsområden.

Idén föddes ur behovet av att bo mer än tidigare i sina egna hem även under arbetstid. För många kan detta ha varit en enkel kontinuum. Men många arbetare har varit tvungna att anpassa sig till allt detta. Mamma kämpar med sina barns videolektioner. Fäder har för avsikt att hantera affärssamtal och hem-DIY. Kort sagt, det var inte lätt att anpassa sig. Så om för många, som arbetar i samma hus där du bor, faktiskt kan vara problematiska, har du tänkt på en riktigt användbar lösning. Flytta till och med tillfälligt till vårt '' kontor ''. Kanske ett stenkast från havet.

I detta fall faller fördelarna inte bara på dem som behöver en ny arbetsstation. I en osäkerhetsperiod som den vi bevittnar har det skett många samtal av ägare av fastigheter, men också hotell och bed and breakfast, om avbokning. En verkligt anmärkningsvärd skada med tanke på att sommarsäsongen för många länder bara betyder en sak: turism. Det sistnämnda är faktiskt den drivande kraften för många nationer. Ofta följer med och uppmuntrar fastigheter. Det är ingen slump, därför är det för första gången möjligt att återanvända hus avsedda för turister, till lokalerna.

Den starka punkten i denna sensationella politik är erbjudandet. Inga hus föreslås. Inga kontor föreslås. Men det här är hem, utrustade med alla bekvämligheter både för att uppleva dem i 360 grader och för att arbeta med dem.
För att eliminera eventuella risker för smitta kommer rengöring och sanering att vara pelarna i denna helt innovativa process. Kort sagt, ett oöverträffat segment av fastigheter kommer att skapas.

Det är ännu inte känt vad som kommer att nå användarnas räckvidd som kommer att utnyttja denna tjänst. Det som är säkert är att denna kritiska situation har gett upphov till nya stimulanser för återhämtning av bostäder, som annars skulle ha varit en extra kostnad för ägarna själva. Kanske, genom att göra det, även senare kommer samma företag att främja samarbetsplatser i de mest stimulerande områdena, på landskapsnivå.
Om du är nyfiken på att veta mer ... du vet redan vad du ska göra. Håll dig uppdaterad på vår portal!

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB