Risk för utkastning: den allvarliga situationen i USA

Recessionen i världen på grund av Covid - 19 känns, särskilt i USA, ett av de mest drabbade länderna. Trots regeringens många förslag att försöka stoppa den nuvarande situationen, som är extremt kritisk, verkar det som om det inte finns någon hållbar lösning för att återuppliva landet. I tidigare guider hade vi redan behandlat ämnet, men analyserat olika planer som syftar till att skydda både investerare och fastighetsägare. Det betonades att hyresmarknaden framför allt har varit den mest problematiska när det gäller förvaltningen på grund av att undertecknarna inte har uppfyllt avtalet. Vi på Realigro har beslutat att undersöka frågan igen för att försöka förstå hur dessa omständigheter efter en tid har utvecklats.

Tyvärr har vi inga goda nyheter för våra läsare eftersom vi enligt branschexperter står inför den allvarligaste globala bostadskris på ekonomisk nivå. Medan Trump-administrationen försöker studera praktiska och avgörande åtgärder, har guvernörerna kämpat denna kris under en tid. I själva verket har många varit att godkänna ibland chockerande åtgärder för att innehålla pandemin (på ekonomisk nivå). Stor uppmärksamhet ägnades åt hypoteksbetalningar och hypotetiska utkast som riskerar cirka 40 miljoner amerikaner.

På federal nivå har emellertid Amerikas förenta staters president begärt ett ytterligare moratorium, återigen i fråga om hyror. Den så kallade "Cares Act", som härrör från detta behov, har i själva verket etablerat att återanvända ett moratorium för alla hyresgäster som bor i byggnader som finansieras av staten, men för vilka betalningsfristen redan löpt ut i juli förra året. . Det huvudsakliga problemet är faktiskt just detta. I själva verket är antalet hyresgäster som redan befann sig i en svår situation före utbrottet av den globala pandemin mycket högt. För att vara ännu mer exakt och ge en mycket mer detaljerad ekonomisk bild, tänk bara att hälften av hyresgästerna inte kunde betala.
Från den första veckan i augusti kan en tredjedel av hyresgästerna inte längre betala hyresbetalningarna.
Det är inte känt exakt vilka konsekvenser detta fenomen kommer att ha.

Visst väntades inte en sådan kritisk situation, eftersom man hoppades på en återgång till en semi-normalitet. Tyvärr, vad som gör dessa omständigheter ännu mer förödande är det stora antalet smittade människor som för närvarande sätter en belastning på hela hälsosystemet. Vi har inte de nödvändiga medlen för att kunna ge en omedelbar vision om hur USA: s framtid kommer att bli. Men vad som borde höra både investerare och ägare är det ständiga engagemanget från lokala och internationella regeringar för att ta itu med Covid-19-krisen. Fram till dess inbjuder vi dig att fortsätta följa vår Realigro-blogg!

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB