Stoppskatt på registret: vändpunkten i Storbritannien

Ekonomisk återhämtning också för fastigheter. Detta är den plan som den brittiska regeringen har i åtanke. Att återhämta sig efter denna period med allvarlig kritik, punkterad av två delar: Brexit och Covid-krisen. Verkställande direktören i London har faktiskt beslutat att helt eliminera en skatt. Den i registret för köp av fastigheter som dock har ett värde under 500 miljoner pund. Varför verkar detta initiativ vara potentiellt framgångsrikt för Londons ekonomi och särskilt för dess fastigheter?
För att besvara denna fråga beslutade vi att skapa en kort artikel om den. Vi kommer att försöka förstå vad dynamiken är relaterad till detta initiativ, att förstå vad konsekvenserna kan vara. Så om du är redo kan vi börja!

Vi antar att de ansträngningar som den brittiska regeringen har gjort är stora. Vi pratar om en uppskattning på nästan fyra miljarder pund, som kommer att tynga på regeringens fickor fram till 31 mars nästa år. På detta sätt kommer en ansträngning att göras för att återställa ett klimat med förtroende så att alla aktörer som är involverade i köp- och säljprocessen kan komma tillbaka i spelet. Återstående frågan som är strikt kopplad till siffror minns vi att fastighetsförsäljningen kollapsade under låstperioden på 50% och dessutom sjönk priserna också.

Kollaps inträffade för första gången efter åtta år. Med denna nya åtgärd antagen är antalet personer som inte kommer att betala skatten förrän den tidigare angivna tidsfristen 9 av 10. En betydande procentandel, vilket förmodligen kommer att öka de positiva resultaten för den engelska fastigheten. Men låt oss gå tillbaka till registerskatten. Tack vare begränsningen av denna begränsning sparas 4500 pund för varje transaktion i England. I detalj kommer det att uppgå till 15 000 pund för kapitalet, där priserna av uppenbara skäl är mycket högre.

Hur hög är registerskatten? Denna nivå är 2% jämfört med värdet på fastigheten som uppenbarligen har ett pris lägre än de förut fastställda hyrorna. Procentandelen av skatten stiger, i proportion till 5% för fastigheter med ett värde mellan 250 och 925 tusen pund, upp till ett högsta tak på 10% för fastigheter med ett värde lika med eller större än en miljon pund.

Vad branschexperter tycker om detta val. De flesta av dem är mer än optimistiska. Det är en verklig drivkraft för fastighetssektorn och för ekonomin i allmänhet. Och resultaten är redan synliga. Priserna sjönk också avsevärt, vilket ledde till att nya potentiella investerare intresserade sig för en av de mest fascinerande och framför allt lönsamma fastighetsmarknaderna i världen. Man hoppas att en positiv förändring kan hittas under de kommande månaderna, uppmuntras av lika optimistiska siffror. Men fram till dess kommer vi att fortsätta uppdatera dig på vår portal!

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB