Gå till Kanada! ett lyckligt 2020!

Alltid betraktas som ett extremt rikt land verkar Kanada ha hittat sin storlek även i fastigheter. Liksom många andra länder som vi nyligen har analyserat verkar det som att i detta fall 2020 är ett lyckligt år för Kanada. Så låt oss ta reda på mer genom att analysera den nuvarande och potentiella kanadensiska fastighetsmarknaden. Om du också är nyfiken och kanske vill investera i kanadensisk tegel måste du bara läsa de nästa raderna!

Låt oss börja med en omfattande vision och sedan gå i detalj. Tidigare denna månad avslöjades det att investerare kom in på den kanadensiska fastighetsmarknaden. Vi talar om kontor, men också om bostäder, som är baserade på hyres- eller försäljningskontrakt. Det finns därför tillväxtnivåer men fortfarande inte särskilt betydande.

Faktum är att efterfrågan inte kan hitta ett balanserat erbjudande så mycket att det kan tala om en verklig relansering av kanadensiska fastigheter. Men det är förmodligen en fysiologisk faktor, avsedd att förbättras.

Den verkliga kraften ligger i händerna på investerare som också har möjlighet att bygga, baserat på potentiella köpares behov. Och av denna typ av investerare är Kanada full av dem. Vi vet att de framför allt ungdomar har spelat en rent marginell roll inom fastigheter, till en avgjort mer dominerande roll. Genom att göra detta har hela marknaden vänt upp och ned på trenden som är mer benägna till Millennials behov.

När det gäller kontor har noterats en förstärkning av efterfrågan redan förra året. I slutet av tredje kvartalet var antalet lediga kontor 12 procent. I slutet av året ökade kontorsavkastningen med 7% (nationellt genomsnitt). I detalj:

Montreal: + 9%
Toronto: + 8,7%
Vancouver: + 10%

För hyresvärdar som är intresserade av att sälja är det en utmärkt tid, särskilt för dem som kan erbjuda en fastighet i centrum, ett område som extremt saknar erbjudanden. Målet är därför att skapa en betydande påverkan, avgränsa områden som kan vara av största intresse för den potentiella köparen.

Det är dock inte möjligt att med säkerhet definiera vilka resultat som ska uppnås under ett år. Det som är säkert är att unionen mellan kontor och företag kommer att ha ett positivt inflytande. Gör räntaemissionen. Lägre och lägre uppmuntrar de investerare att köpa fastigheter och definierar rätt historiskt ögonblick.

Men hyresgäster växer av uppenbara skäl. Enkel möte mellan utbud och efterfrågan, enklare priser och en definitivt högre avtalsenlig och ekonomisk flexibilitet än ett försäljningsavtal.

Vad kan jag säga, den kanadensiska situationen, i det stora hela, verkar vara riktigt optimal, men fortfarande inte tillräckligt för att kunna prata om ett verkligt klimax av fastigheter. Lycka till med Kanada!

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB