Teknik och fastigheter: innovativa lås

I vår portal delade vi flera gånger nyheter om hur tekniken radikalt har förändrat fastigheter. Den gemensamma nämnaren som finns i de olika nyheterna ges av den stora förbättring som åstadkommits av teknologiska innovationer i oss alla. En förbättring inte bara när det gäller bostäder, utan också när det gäller livskvalitet och psykiskt och fysiskt välbefinnande. I det avseendet, visste du att känslan av säkerhet som uppfattas i sitt hem påverkar vårt humör positivt?
Men hur kan vi faktiskt stimulera det? Tja, idag kommer vi att prata med dig om ett verkligt innovativt, men inte så nyligen, element som garanterar dig större psykologisk och praktisk säkerhet.

Faktum är att dagens huvudpersoner är intelligenta lås. Hur många gånger har du lämnat huset med tvekan om att du inte har stängt dörren? Eller, i ännu mer allvarliga fall, glömt nycklarna? Naturligtvis är dessa frågor på dagordningen. Men genom smarta lås får ditt hem ett dubbelt värde. Den rent ekonomiska och framför allt den som rör den känsla av lugn som du kommer att uppleva.
Så hur hanterar du smarta lås? Om vi pratar om smart boende kan vi bara hänvisa till våra mobiltelefoner. Det räcker därför att installera lämplig applikation på vår smartphone för att ha kontroll över hemdörrarna.

Men varför välja dessa smarta enheter? Först och främst att fokusera på det praktiska. Men inte bara det. Nyheten med de senaste intelligenta låsen på marknaden ges av möjligheten att själva låsa dörrarna själva.
När du har valt en redigerbar tidsperiod kan du välja mellan två alternativ när du bestämmer dig för att ställa in en total nedläggning. Ange antingen en identifieringskod som kan ändras då och då, eller ställ in automatisk värdigenkänning. I båda fallen talar vi om system som är i framkant men som har övervunnit det fruktade hindret för att skydda integriteten och biometriska data.

Detta gör det omöjligt att manipulera med ett system som uppenbarligen är hacker-säkert! En verkligen ovärderlig säkerhet med tanke på att vi lever ständigt på webben och att våra data kan extrapoleras.

En verkligt viktig innovation, som markerar ett avgörande steg i försöket, som nu har blivit nödvändigt, att förvandla sitt hem till smart. Från alla synvinklar. Vi talar inte om enkel hemmeautomation, utan om en grundläggande förening mellan husägaren och dess säkerhet. . Som du har kunnat förstå, är förhållandet mellan ditt välbefinnande och förbättringen av hemväggarna där du bor kopplat till en dubbel tomt.

Ytterligare nyheter förväntas dock från USA. Obestridliga ledare inom hemmeautomation och smarta städer. Men fram till dess, allt du behöver göra är att fortsätta läsa våra nyheter, alltid på vår Realigro-portal

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB