Från gamla kontor till nya hem: en växande trend

Världen förändras. Även för fastigheter. Med de regler som infördes av Covid-nödsituationen har världens fastighetsmarknad genomgått en stor chock. Det sägs att det här är den bästa tiden att kunna investera i tegel. I allmänhet har priserna i förhållande till det europeiska genomsnittet sjunkit dramatiskt. Som ett resultat har efterfrågan ökat dramatiskt i många delar av världen. För att försöka uppfylla detta behov invigdes en ny trend. Den som gäller sanering av fastigheter.

Eller snarare transformationen av de gamla nedlagda komplexen. Cirka 40% av oanvända byggnader i Europa har genomgått en renoveringsprocess under de senaste månaderna. Tack vare de medel som tilldelats av EG, särskilt för att förbättra den urbana strukturen, har denna nya trend uppmuntrats. Men det var ett fall som framför allt framkom i detta sammanhang. Nederländerna. I själva verket är det som hände i detta land exemplariskt. Anledningen till att vi på Realigro bestämde oss för att berätta om det i vår nyhetskolumn. Så om du är redo kan vi inviga det!

Sinnet bakom detta innovativa projekt är inte teknikerns. Inte heller av en expert i ämnet. Men det är ett team av holländska konstnärer som har beslutat att revolutionera en gammal byggnad. Projektet var dock mycket ambitiöst med tanke på att hela strukturen var uppdelad i två olika våningar (tidigare obefintliga). Låt oss se hur de är strukturerade.

Den första sticker ut för sin nykterhet och gästfrihet. Anledningen var att den var inriktad på placeringen av studior och samarbetsplatser. Men det som gör denna förändring så innovativ är närvaron av mycket gamla träbjälkar på industritaket som passar perfekt med den nya miljön. Ny, helt ny miljö som består av metallmaterial och trä. Kort sagt, en fantastisk kombination av gammalt och nytt.

De gamla skorstenarna som är typiska för industrisektorn har eliminerats. Ersätt med utrymmen riktade mot naturlig belysning. Till exempel? Tack vare närvaron av stora fönster och dörrar som gör att ljusstrålar kan komma in, men med stor stil. Vi påminner dig om att den osynliga handen bakom detta projekt är nära kopplad till konst. Därför handlar det inte om enkla armaturer utan om glasventiler som gör takfönstrets öppningar mångfärgade.

Vardagsrummet, å andra sidan, påminner om en svunnen tid. Vintagemöbler dominerar hela miljön och ger en varm och gästvänlig atmosfär. Sovområdet är helt annorlunda, enligt uppgifterna, byggda från grunden. Det stora sovrummet består mestadels av trämöbler i svensk stil och inomhusväxter.

Kort sagt, denna revolution har inte gjort annat än att uppmuntra många investerare att stödja denna sak att bokstavligen kasta sig till en lönsam fastighet. Ett tydligt exempel på hur, enligt vad de gamla sa, '' av nödvändighet, dygd! ''.

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB