Utomhusprojekt: de mest efterfrågade nyheterna

Utomhusprojekt är de mest eftertraktade nyheterna efter Covid i sökmotorer. Uppenbarligen, efter nedstängningssituationen, är det största behovet som uttrycks av de flesta medborgare att skapa utomhusområden.

I de olika guiderna på vår blogg har vi behandlat hur man kan förbättra balkongerna och de befintliga områdena i huset. Ge dem lite karaktär och färg. Men det verkar som om behovet av att skapa större rum har ökat och blivit en riktig trend för 2020. Det är därför många inledningsvis fler standardprojekt har omvandlats till områden med ett karakteriserande element: utomhusträdgården. Så, låt oss försöka förstå vad som kommer att vara de vinnande rörelserna för att göra dessa nyheter så begärda i den nya posten pandemi fastigheter!

Först och främst är det nödvändigt att veta att det är nödvändigt att begära extraordinära tillstånd när det gäller en så viktig förbättring av en fastighet. Oavsett vilket land du befinner dig i, är det känt att under den senaste perioden har de tillstånd som krävs i offentliga förvaltningar plötsligt ökat för att tillämpa rumsliga termer.
Förbrukningen av gröna material ökade också. Låt oss prata om typiska trädgårdsredskap men inte bara. Köp av varor och tillbehör till utomhusinredning gick också bra. Mest populär? Lusthus, som anger en estetisk förbättring av egenskapen med stor påverkan! Både visuella men också fysiska!

Istället ersattes alla plast och icke-miljövänliga element med trä och metaller. Detta beror på att den pandemiska situationen har förändrat alla typiska behov för var och en av oss. Först av allt, att flytta bort från stadsvärlden och ägna dig helt åt naturen. Så till och med de material som sökts för vårt hem var trä, i alla dess former och färger, och till och med de mest råmetaller. Så adjö till plast! För projekt för förbättring av fastigheter behöver du en grön tumme. Eller till och med hela handen!

Konsumtionen har också förändrats. Det har varit mycket mer uppmärksam på räkningar på verktyg, och detta har lett till en förbättring av den så kallade "hemekonomin". Så denna miljövänliga attityd har också flyttats mot skapandet av yttre miljöer. Som ? Genom att installera hydroponic bevattningssystem, som också kan möjliggöra fjärrkontroll och en avsevärd minskning av förbrukningen!

Kort sagt, en ständig förbättring men ... till vilket pris? Priserna för byggandet av ett externt område, så önskat av de flesta investerare, är höga. Vi talar emellertid om ett "sekundärt behov som med detta lockdown har stigit till första platsen på pallen. När det gäller brådskande behov är priserna bara siffror. I väntan på att ta reda på de nya trenderna för fastigheter kommer vi att bjuda in dig på vår kanal!

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB