2020 är minimal

Minimal är en stil som har fått mycket synlighet de senaste åren av olika skäl. Flexibilitet, ekonomi och framför allt modernitet. Men vanligtvis är denna stil främst förknippad med möbler. Men 2020, som vi sade i de tidigare guiderna, kommer att komma ihåg som året för låsningen. En period där var och en av oss har mött sina egna hemväggar och utrymmen, ofta för smala. Tänk om vi berättade för dig att minimalt kommer att vara den mest symboliska stilen 2020?

Men ja. Förutom behovet av att skapa grönare utrymmen kommer branschexperter att behöva omdefiniera huset men i enkelhet. Så här är de trender som kommer att involvera investerare hus, i full minimal stil!
Först och främst väljer vi det öppna utrymmet. Både i strukturella termer och i synen. Anledningen till att vi kommer att försöka utöka de befintliga utrymmena genom att eliminera delningen av rummen. I den mänskliga psyken, efter en period med extrem begränsning, är behovet av att leva i större miljöer grundläggande. Bland de mest olikartade förfrågningarna ges de mest populära av de ljusare färgerna och de '' redigerbara '' möblerna. Under den senaste perioden har köp av möbler utrustade med hjul eller "infällbar" ökat. Bara för att anpassa sig till alla situationer och återställa utrymme. Och färgerna? Grundläggande för att göra rummet bredare visuellt.

I början därför med pastellfärger som slår på vita nyanser. Salvia grönt är också den färg som mest användes under perioden efter Covid. Förmodligen på grund av dess förmåga att slappna av synen och sinnet! Ett andra viktigt steg som säkert kommer att dyka upp efter Covid-perioden är anpassning. Typisk för den minimala stilen! Så, alltid enligt vad psykologer sa, kommer behovet att anpassa grunden för denna kritiska parentes som hela planeten har upplevt.

Och att det i vissa fall fortsätter att leva. Och denna stil kommer att representera behovet av att byta hus, med enkelhet och framför allt billighet. Till skillnad från de andra tillhandahåller faktiskt den minimala stilen en omutveckling av vad som finns. Detta innebär att inte möta alltför stora utgifter utan bara för att uppdatera eller ändra både inredningen och rummen.

Det överflödiga kommer att elimineras för att ge mer utrymme både till rummen men också till de mest specifika möblerna. Enligt resultaten från de olika undersökningarna som gjordes var de viktigaste förändringarna dessutom hänförliga till husväggarna. Ja, då till små geometriska mönster med mjuka färger, vilket kan garantera balans för hela huset.
Vad kan vi säga, denna nyhet i världen av fastigheter och hem deco, född från en dramatisk upplevelse, har förvandlats till en riktig mani! Håll ögonen öppna för att få reda på fler nyheter om fastigheter.

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB