Trender för jul 2020

Här är vi återigen i vår portal tillägnad nyheter som drabbar runt fastighetsmarknaden. Varje år och för varje tillfälle adresserar vi temadekorationerna. I en kritisk period som den vi upplever blir hemmet vår tillflykt mer än någonsin. Och också för att återuppliva andan och inte glömma våra traditioner, idag kommer vi att fokusera på hur vi kan dekorera vårt hem för årets mest efterlängtade fest! Vi har beslutat att lista och kommentera vilka stilar som kommer att vara mest populära, alltid enligt råd från branschexperter. Så förbered en penna och ett papper: låt oss börja detta dyk in i julens hemdeko!

Den första stilen vi kommer att ta itu med är den som heter '' mignon ''. Perfekt för dem som inte vill störa sitt hem eller för dem som inte har stort utrymme. Men också för de lata! Lagen som ligger till grund för denna stil är att börja från små saker. Ett träd är inte nödvändigt, men en gren räcker för att dekorera med samma omsorg som ett riktigt gran. Experter rekommenderar också att dekorera vardagliga föremål, till exempel plantor med falsk snö av bomull, eller lägga till naturelement som kvistar och bär med röda band. Julfärgen i toppklass! Med några knep ser ditt hem mycket mjukare och mer välkomnande ut.
Den andra stilen som experterna föreslår är den så kallade '' Old school ''. Med gammal menar vi möjligheten att återvinna det gamla (tänkt som ett redan använt material) och att uppfinna det igen. Ett exempel? Tartantyger och läder för att dekorera trädet eller till och med för att packa presenter. Eller ta fram mormors gamla vintageartiklar som de klassiska kakhållarna. Du vet, med ett färgstänk gör de omedelbart jul! Och sedan den brittiska beröringen: grönt och rött som huvudfärgerna, som följer med kryddinfusörer eller dekorerar plädarna där du kan linda dig in. Så julen kommer också tidigt!

I den här kolumnen, och alltid enligt ovärderlig hjälp av experter, finns det utrymme för även de mest kreativa. För alla som föredrar DIY för traditionell jul, kort sagt, gör det själv! I det här fallet kan vi inte ge hårda linjer, men några råd ja! Börja från trädet! I år har många sett det lämpligt att ersätta den med trätrappor. Att dekorera precis som om de vore vintergröna. För dekorationer, å andra sidan, lev konsten att miljövänlig återvinning! Materialen som ska återanvändas börjar från de torkade fruktskalarna, upp till de nu tomma glasflaskorna.

Och även i det här fallet, för de mer erfarna, föreslås det att skapa något från grunden, kanske med trä, terrakotta som omedelbart förmedlar den känslan av hem, familj och jul.
Även om detta år kommer att vara annorlunda vill vi påminna dig om att det är viktigare än någonsin att bo i ett hem som är riktigt sött och välkomnande. Så utnyttja våra tips för att skapa och göra ditt hem med jultema varmare!

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB