Det nya inlägget Covid mantraer i fastigheter

Vem skulle ha trott att 2020 skulle bli året för fastigheter vid högsta kvalitet? Men ja. Även om det har varit en kritisk period, som rör anpassningen till ett oväntat och drastiskt lockdown, kan vi säkert inte säga att huset inte har varit i centrum för våra tankar. Platsen där vi har varit stängda länge har genomgått och kommer förmodligen att genomgå transformationer.

 I de tidigare guiderna har vi redan sett vilka behov som uttrycktes mest av ägarna till en fastighet. Som under perioden med tvingad stängning hade möjlighet att fullt ut uppleva egenskaperna och de kritiska frågorna i deras lägenhet. Men efter att ha noterat must-haves i post Covid-hem, för dem som kommer att behöva bo i dem är det rätt att höra experternas åsikt. I dag kommer vi därför att ge röst till de viktigaste arkitekterna i sektorn, som har definierat de mest korrekta riktlinjerna att följa vid utformningen av en ny fastighet. Eller helt enkelt vid ombyggnaden av den föregående.
Låt oss börja omedelbart med de fem vinnande tips!

Nummer ett: uppmärksamhet på fördelningen av utrymmen. En grundläggande betydelse ges av miljöhanteringen. Det är inte nödvändigt att utöka referensområdet. Men enligt experternas åsikt räcker det att bygga om den befintliga. Under avstängningen kunde vi alla förstå vilka rum, enligt våra vanor som kräver mer utrymme. Och som istället kan skalas ner. Inga regler införda. Bara en anpassning till dina behov!

Nummer två: terrasser och trädgårdar också inuti! Planen för ett 360-graders funktionellt hem bör strikt inkludera ett grönt område. Men detta är inte alltid fallet. Därför har det brådskande behovet av att skapa ett trädgårdsområde uppkommit mer än någonsin under denna period. Enligt de genomförda studierna mötte människor som hade möjlighet att till och med njuta av ett minimalt grönt utrymme bättre isolering än de som inte kunde komma åt en balkong eller en liten trädgård.

Därför är det mer än nödvändigt att kunna skapa en egen (och personlig) trädgård, även i ditt eget hus. Varför inte tänka på en Zen-trädgård? Minimal och funktionell, det kommer att uppröra ditt hem och till och med ditt humör!

Två helt nya poster kommer enligt experter att vara obligatoriska i post Covid-hem. Utrymmet ägnas åt smart arbete, men framför allt desinfesteringsområdet. Det senare måste ha följande egenskaper, funktionella för den potentiella eliminationen av viruset:
- Porslingolv (eller i alla fall icke-poröst)
- Öppet skåp för förvaring av föremål
- Skopack
- Om möjligt, en liten diskbänk där du kan desinficera händerna

Det kan verka överdrivet som en vridning, men arkitekterna tvivlar inte. Detta område kommer att vara ett måste som alltid kommer att markera ett outplånligt märke i historien om våra inomhusvanor. Och särskilt i våra hem.

Sist men inte minst, hemmeautomatiseringsaspekten. Att skapa ett multitasking-hus kommer att vara användbart såväl som säkrare. Både när det gäller hälsa och när det gäller integritet.

Så kommer du också följa experterna i ditt hem?

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB