Hemmautomation i trädgården: sparandet är ny

Besparingar har nu blivit en viktig komponent i valet av fastighet. Och inte bara. Vi tittar också på den gröna aspekten av de potentiella valen av en fastighet och i allmänhet av inredningen. Trädgården är inte heller befriad från denna valprocess. Särskilt efter Covid-perioden. Speciellt med övergripande teknisk innovation.

Idag har vi fokuserat vår uppmärksamhet på ett element som antagligen kommer att falla inom kärnsfären för varje fastighet. Vilket innebär att vi inte längre kunde klara oss utan det. Efter denna period, där trädgården och öppna utrymmen har fått stor synlighet och betydelse på den internationella scenen, är det nödvändigt att till varje pris försöka göra dem smartare och miljövänligare. Så idag, som ni kan gissa från titeln, kommer vi att prata om hemmeautomation i trädgården.

Och sedan, om du är redo, kan vi prova den här verkligt diskriminerande nyheten i processen att välja vårt hem!

Vi vet mycket väl att den tekniska marknaden i allmänhet alltid är i oro. I synnerhet under våra olika publikationer har det varit möjligt att analysera hur husens struktur har förändrats. Och med det också investerarnas val. Hus som tänds automatiskt, termiska fasader och intelligenta tekniker som är tillämpliga på säkerhetssystem. Kort sagt kan vi fortsätta på obestämd tid men vi föredrar att bo på smarta trädgårdsapparater. Först bevattningssystemen. Vi får faktiskt inte tänka på dessa system som strukturer som skapats endast för stora områden avsedda för jordbruk.

Med Covid-krisen beslutade faktiskt många att skapa gröna områden i de små utrymmen de hade tillgängliga. Men även de som har ett livligt liv måste ha möjlighet att ägna sig åt denna hobby utan att spendera för mycket. Därför idén. Använd hemmeautomation på trädgårdsskötsel, för att hantera växter till och med på distans. Och framför allt genom att ställa in tidsluckor. På detta sätt kommer det att vara möjligt att ställa in olika parametrar via smarttelefonen. Som :
- Vattentemperatur
- Dosering enligt klimatförhållanden
- Stängning och öppning av växter baserat på tidsluckor
- Välj olika områden som är avsedda för bevattning på olika sätt

Kort sagt, med ett enda klick undviker du onödigt avfall och framför allt skadar växterna på grund av bristande vård och hängivenhet.
Och vad med besparingar? Vi talar om betydande besparingar, om vi anser att självreglering gör att du kan undvika 50% av kostnaderna och konsumera 30% mindre vatten. Dessutom är det möjligt att övervaka allt genom periodiska rapporter som samma system skickar till telefonen som används för att justera allt.

Ett komplett system som enligt experter representerar ett viktigt ögonblick i hemautomationens historia. Vilka kommer konsekvenserna av denna nya teknik? Eftersom du inte har möjlighet att ge ett omedelbart svar, rekommenderar vi dig att hålla dig uppdaterad på vår portal! Nytt fokus på fastigheter varje dag!

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB