Hygge i ditt hem: en helt dansk nyhet

Har du någonsin undrat vad som är det bästa sättet att göra ditt hem till en lyckligare miljö? Även om det kan finnas många försiktighetsåtgärder som kan vidtas, måste det komma ihåg att detta inte alltid är ett enkelt åtagande. Både för att vi är lite offer för mode, och för att det inte är möjligt att göra vårt hem till projektet av vår personlighet 100%.

Ändå finns det en riktig dansk filosofi som exakt bygger på att uppnå ett välbefinnande inomhus.
Vi beslutade därför att skriva en liten guide, i kölvattnet av denna filosofi, för att försöka förstå vad hygienens dikter är. Vi kommer snart att få reda på varför den här nyheten blir galen bland husägare!
Världens lyckligaste land, Danmark, har fött upp denna helt innovativa stämning. Kärnan i denna filosofi är i grunden en: att förändra den inre miljön i små steg, smått.
Men var börjar du?
Att överge den ständiga sökningen efter perfektion är det första steget att ta för att komma in i hygge-perspektivet. Välkommen till perfekt strykade lakan och vi välkomnar ofullkomliga men välkomnande detaljer.
Allt är baserat på att göra varje ögonblick på dagen speciellt, trots deras enkelhet.
Så låt oss inte bara leva varje rum för vad det är, utan för vad det kan vara.
Ett exempel? Om du älskar komfort och långsamma rytmer, börja från sovrummet. Genom att sätta i kuddar och lager av varma och mjuka filtar kommer du att känna dig mycket mer hemma och "bortskämd" från morgonen tidigt. Hur kan vi inte kalla det en god morgon?

Men låt oss fortsätta. Enligt denna filosofi har allt som ger idéen om livet en positiv inverkan på vårt sinne. Vardagsrummet, som vanligtvis sällan används, bör användas maximalt, inte bara vid sällsynta tillfällen. Av denna anledning rekommenderar Hygge att pryda den med naturliga element, så enkla som växter, vilket kan ge den känslan av upplevelse även i ett rum som detta.
Och vilken bättre tid än gemytlighet, om inte det som rör lunch eller middag? Du vet, mat gör alltid alla överens. Men hur kan du göra din matsal ännu mer välkomnande och hygge?
 Inga överdådiga element behövs. Några element kopplade till det förflutna och punkter med varmt ljus, till exempel ljus, är tillräckliga. Glöm inte också objekternas materialitet. Hygge syftar till att göra hem "lyckliga" eftersom den utnyttjar människans alla fem sinnen.

Inklusive beröring. Ett träbord med naturliga och upphöjda vener, som används som ett kaffehörna eller som ett huvudbord, ett läshörne bestående av kuddar och ett minibibliotek bestående av gamla böcker, med den klassiska doften av gulnat papper, kommer att vara giltig hjälp för välbefinnande av kroppen men också ditt hem.
Låt oss inte glömma att allt måste baseras på din dagliga rutin. Den väsentliga punkten i denna filosofi om lycka är just detta. Gör den vanliga specialen.

 Så dra nytta av dessa små knep och gör ditt hem till en lyckligare plats också!

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB