Hälso-akut i London: återhämtning av priser

Som ni har lagt märke till har vi i våra senaste artiklar beslutat att fokusera på Coronavirus-krisen. Uppenbarligen i kombination med dynamiken relaterad till fastigheter.
Idag beslutade vi att analysera situationen i den engelska huvudstaden. Som ni vet, före och efter Brexit, saknade säkerligen inte bekymmer i London och på hela det nationella territoriet. Det här är saldor som har helt störts och som för närvarande också förändrar fastigheter igen. Låt oss se hur.
Efter valet i december har faktiskt priserna på lyxhem i London ökat med 2%. Men för närvarande är marknaden helt blockerad.

Coronavirus-nödsituationen har också sköt rot i London och bokstavligen kvävat återhämtningen på fastighetsmarknaden. Efter de konservativa segern, representerade av Boris Johnson, verkade Brexit enligt många vara lösningen på många problem. En stark patriotism, som dock för närvarande verkar ha förvärrat den ekonomiska situationen och fastighetssituationen ytterligare.
Om man antar att det inte saknas kritiska frågor, bör det noteras att med avslutandet av icke-väsentliga aktiviteter är oförmågan att underteckna båda hyreskontrakt, men också att köpa, runt hörnet.

Så hur kan fastigheter spela en viktig roll i den ekonomiska återhämtningen? För att besvara denna fråga är det nödvändigt att analysera effekten som viruset kommer att ha både globalt och även nationellt. I vilken utsträckning kommer människor att besluta att investera i fastigheter lika, med tanke på att fastighetsinvesteringar är en riktig tillflyktsort, för att skydda sin ekonomi.
Men du vet. Den psykologiska påverkan är grundläggande i vår sektor, och utan en skugga av tvivel verkar intresset för fastigheter för närvarande vara sekundärt. Försäljningsförhandlingar i detta klimat är därför omöjliga.
Men hur kommer situationen att utvecklas?
För att ge en ganska detaljerad förklaring, bidra med den forskning som de viktigaste ekonomerna och experterna inom sektorn har fått.

Det verkar - säger de - nästan oundvikligt att det kommer att finnas en verklig period av gripande. Särskilt på våren, men som kommer att pågå under hela sommaren. Först under hösten kan det finnas en tydligt definierad handlingsmarginal, som bäst kan förklara både krisens storlek, men också hur den har förändrat den nationella och fastighetsmarknaden.

Tyvärr har hälsokrisen fryst både den nuvarande marknaden men också möjliga långsiktiga prognoser. Men experterna, som fortsätter sin analys, verkar fortfarande optimistiska. Återigen när det gäller fastighetsmarknaden verkar de största riskerna relateras till på kort sikt. Så en snabb återhämtning förväntas i slutet av denna dramatiska situation.

I väntan på att få veta mer om utvecklingen av fastigheter i London, parallellt med andra länder i världen, inbjuder vi dig att hålla dig uppdaterad på vår Realigro-portal!

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB