Väktare för en ö: det surrealistiska tillkännagivandet

Vem skulle ha trott att ett sådant meddelande någonsin skulle kunna existera. Ändå hände det. På en brittisk ö letar folk efter en vårdnadshavare. Nej, det är inte en science fiction-bok eller inledningsorden för en äventyrsroman. Detta är vad som verkligen hände och vad som orsakar förvåning men samtidigt intresse för fastighetsvärlden. Om du också är nyfiken och magater också intresserade av detta meddelande, fortsätt läsa nästa rader. Eftersom vi kommer att ge dig detaljerna i denna mycket speciella historia. Det finns fem öppna positioner, både för vårdnadshavare och för volontärvakter. Öns huvudperson i denna berättelse är Lundy.

Ett riktigt naturparadis, beläget mellan Cornwall och Wales. En reserv som är hem för över 330 arter av djur och växter. Men låt oss se i detalj egenskaperna hos detta tillkännagivande. Så vi letar efter vårdnadshavare på ön som är garanterade rum och kost, samt bor omgivna av en fantastisk utsikt. Ön ligger också i Bristol Channel och ligger mindre än 20 kilometer från den brittiska kusten. Förutom att vara ett tydligt exempel på biologisk mångfald använder ön endast förnybara energikällor och har helt eliminerat plastmaterial. Anledningen? Håll levande arter oförändrade och tillåt deras naturliga reproduktion. Det bör också noteras att denna ö har den mest befolkade kolonin av sjöfåglar i hela norra England.

Det är därför vattnet i sig utgör en resurs av obeskrivligt värde. Men vem är detta konstiga samtal öppet för fastighetsvärlden? Ansökan är öppen för alla, men alla studenter som är intresserade av ett gapår prioriteras eller de som vill ägna sig åt bevarande av fauna och flora. En form av medvetenhet för unga människor som tyvärr inte alltid har denna benägenhet för ekologi och respekt för naturen. I själva verket letar vi efter två volontärer som kan ta hand om exemplaret av atlantgrå säl och två till marina djur i allmänhet. Men frågan uppstår spontant för er som älskar fastigheter: hur är boendena strukturerade? Dessa är 23 väldigt mycket grundläggande strukturer. Utan TV, radio eller telefonsignal. Detta element kan skrämma de berörda nya generationerna, just för att de är extremt kopplade till teknikens bekvämlighet. Men projektet avser att stärka en annan typ av anslutning.

Den med naturen. Natur som också finns i sin helhet i husen, huvudsakligen byggd i trä och miljövänliga material. Närvaron av hållbara vattensystem och toppmoderna värmesystem möjliggör också en full upplevelse i den vildaste naturen. Vem skulle missa möjligheten att uppleva en liknande situation med helt gratis rum och kost? Och du, skulle du vara intresserad av just detta tillkännagivande? För att ta reda på fler nyheter rekommenderar vi att du håller dig uppdaterad på vår portal, där du hittar massor av nyheter om alla ämnen som är kopplade till fastigheter. Alltid med oss, alltid med Realigro!

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB