Täckning är värt: den nya trenden

Det har ofta sagt att det är värt att köpa en ny möbel eller en möbel. I de flesta fall, ja. Men inte i detta som vi nu ska beskriva. I de föregående kolumnerna har vi behandlat liknande ämnen för att förstå hur gör-det-själv fungerar. Nåväl, idag kommer vi att ge dig en ytterligare tolkning, som får dig att älska ännu mer konsten att arbeta självständigt för att renovera ditt hem. Dagens huvudperson är ett element som finns i de flesta av våra hem. Vi pratar om parkett. Ett golv som skiljer sig från det vanliga, vilket garanterar en annan bild för hela huset. Men också mycket känslig och ofta ett offer för ålderstecken. Ett ostoppbart sätt, men ... är det bättre att köpa tillbaka det när det är för slitet? Svaret är nej och vi kommer att förklara varför en remake är värt 2020.

Från analysen som utförts av branschexperter framträder mycket tydliga siffror som inte lämnar någon skugga av tvivel. Renoveringen av ett golv av denna typ, tack vare den nya generationens system och material, är enkel och ekonomisk. Vi talar om en återhämtning på 40% när det gäller investeringar jämfört med en total ersättning. Metoden är också mycket snabb. Trots att allt beror på ytans storlek, för ett standardparkettgolv på 100 kvadratmeter, räcker det bara med tre dagar. En försumbar tidsperiod jämfört med de tio dagarna som skulle kräva installation av en ny. Låt oss nu prata om en ytterligare fördel i hjärtat av många. Den som är relaterad till begreppet hållbarhet Insatsen på en befintlig parkett minskar effekterna av föroreningar. En svensk forskning visade att minskningen är cirka 78% av utsläppen.

Men det är inte allt. Den nya återhämtningstrenden även för parkett vilar på en solid, mycket solid bas. Många ägare som vill renovera sitt hem, med början av parketten, tycker att hemmiljön är helt täckt av damm. Eftersom du vet, det här är ganska invasiva jobb. Och om du har en allergi är det inte det bästa. Med enkelt underhåll som syftar till att ge din parkett nytt liv blir det producerade dammet minimalt. De nya maskinerna möjliggör exceptionell slipning och suger samtidigt upp alla former av jord och härledd damm. Kort sagt, ett element som inte ska underskattas! Men varför under den här historiska perioden är det bekvämt att modifiera snarare än att skapa från grunden? Av en enkel anledning: mode. Att köpa och installera en ny parkett kommer att binda dig avsevärt, så om du vill ändra den i framtiden kommer du att vara psykologiskt kopplad till de (avsevärda) kostnaderna.

Annars, med modifieringen av en befintlig parkett, blir du friare och till och med en mindre lätt plånbok!
Vi minns också den totala frånvaron av invasiva färger och lukt.
Därför är det inte förvånande hur parketten som ska återvinnas har blivit en 2020-trend i alla avseenden! Och du, är du redo att renovera din?

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB