Avvikelser i fastigheter: vad händer i Frankrike?

Efter en serie fruktansvärda block på grund av pandemisituationen är Frankrike också redo att starta om. Men hur ser franska fastigheter ut idag? Av några anledningar är det inte så bra. Men oroa dig inte, otroligt många franska fastigheter säljs för närvarande till förmånliga priser. Låt oss försöka förstå vad som är de positiva och negativa delarna av fransk fastighet.

Låt oss börja med de positiva nyheterna: landet har fortfarande en otrolig infrastruktur och trots all befolkningsförlust de senaste åren har nationen alla uppgifter att sträva efter tillväxt i framtiden på flera fronter. Under de senaste åren har turismen och den gröna ekonomin blivit populär, och troligen kommer inte detta lands charm att försvinna de närmaste åren. Bland de negativa elementen som tyvärr kännetecknar den här nationen identifierar vi utan tvekan en brist på säkerhet som upplevs av invånarna på grund av de olika attackerna som har sett Frankrike som en huvudperson under de senaste åren, det finns många som väljer att flytta till andra länder helt enkelt att flytta till mer landsbygden. Ledande har jag naturligtvis en kraftig nedgång i befolkningen i stora metropoler.

Men låt oss se i detalj hur lokala fastigheter rör sig.
Frankrike, som alla europeiska länder och andra länder, har haft en långsam period och försäljningen förväntas inte växa plötsligt. Försäljningsnivån i Paris var särskilt nedslående och sjönk 12,6% jämfört med föregående år.

Som hänt i de flesta europeiska huvudstäder är priserna i Paris också mycket höga. Till den punkten att många fastighetsägare har beslutat att konvertera sina försäljningsannonser till hyresannonser. Så var är alla hus vi pratade om i introduktionen av den här kolumnen, till förmånliga priser? I de mer landsbygdsområdena i Frankrike. I områden som vanligtvis inte beaktas när man beslutar att investera i fransk tegelsten.

För att skapa stort intresse för denna typ av områden som tidigare inte ansågs vara lämpliga för en investering var det utan tvekan den pandemiska nödsituationen som, som känt, också har förändrat våra vanor. Behovet av att vara i kontakt med naturen och bo i lugnare områden innebar att en ny fas kunde invigas för franska fastigheter. Det för noteringen av landsbygdsområdena. Långt ifrån de stora metropolernas spårvagn. Metropolis som därför blir alltmer oåtkomliga för investerare jämfört med landsbygdens fyndpriser.

Intresset för stora städer är främst turism. Men enligt statistiken kan det också ske en vändning på detta område.

Kort sagt, Frankrike upplever en verkligt avvikande situation när det gäller dess fastigheter. Det finns inga mycket tydliga förutsägelser om framtiden för den franska tegelstenen. Men om du är nyfiken på att veta mer om detta och många andra ämnen relaterade till världens komma-fastighetsmarknad, måste du bara hålla dig uppdaterad på vår portal!

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB