En flerfärgad fastighet

Vem sa att flerfärgade var moderna bara på tidlösa 80-talet? I själva verket verkar det som om starka, djärva kombinationer är tillbaka på modet inom alla områden. Mode, hår och även i vår sektor: fastigheter! Året vi levde var utan tvekan ett tungt år, så vi bestämde oss för att börja 2021 med lite panache och glädje. Så vi ska ta dig till en viss nation för sin kultur och att du aldrig skulle förvänta dig vad den kan vara värd för. Vår resa har Iran som mål. Vagga som välkomnade det persiska riket under många år, idag är Iran en nation som också är känd för de många religiösa konflikter som genom åren tyvärr har präglat det. Men det är också landet med mosaiker, färger och kryddor.

Kort sagt, som alla östra länder, har Iran också sin charm. Men för oss på Realigro är denna plats värd att nämnas av en annan anledning också. I Iran skapades den första mångfärgade byn som i alla avseenden ser ut som den var född av sand. Om du är nyfiken på att veta mer måste du bara fortsätta läsa den här artikeln. Först och främst är det nödvändigt att förstå var denna by ligger. Det lyckliga området är stranden på ön Hormuz. I Persiska viken. Färgerna som ger dessa mycket speciella strukturer ytterligare skönhet återkallar jordens nyanser, blått och grönt. De typiska färgerna i denna forntida och raffinerade kultur.

Arkitekten som utformade och strukturerade projektet tillhör Zav-studion. Han bestämde sig för att använda en välkänd metodik i arkitekturvärlden för att skapa detta fastighetsunderverk. Faktum är att han använde den process som lanserades av den berömda iranska arkitekten Khalili Nader. Denna metod är baserad på stapling av spolar av fuktig jord. Kort sagt, sandslott i alla avseenden! Men var kommer detta initiativ ifrån? Från behovet av att stödja många lokala företag som ständigt befinner sig i kris på grund av ekonomisk kamp. Men inte bara. Också för att kunna skapa ett slags enhetligt turistutrymme som kan ge jobb till många företagare men också ungdomar som på grund av krisen och krig har befunnit sig utan stabil anställning. Kort sagt, i det här fallet ansluter sig kulturen till fastigheter och försöker skapa en produkt som i sin tur kan eliminera eventuell höjdskillnad. Vare sig det är socialt, ekonomiskt eller kulturellt. Men hur uppfattades dessa alternativa sandslott av befolkningen? Uppskattningen var anmärkningsvärd. Och man hoppas att det också kommer att vara så för turister och nya generationer.

Även om perioden vi upplever är kritisk, kan dessa nyheter förstå hur det är möjligt att återuppliva en hel ekonomi även i de mest komplexa situationerna. Endast genom uppfinningsrikedom och en bra dos teknik. Precis som i det här fallet. Så om du vill veta mer om fastighetsmarknaden och dess särdrag, måste du bara hålla dig uppdaterad här, på vår portal!

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB