Ett hem mot Covid

Vem skulle ha trott att bo och arbeta hemma skulle vara det nya normala? Pandemisläget har medfört allvarliga svårigheter runt om i världen. Och framför allt betonade han gränserna och behoven hos var och en av oss. I vår sektor, fastighetsbranschen, har det visat sig att det har varit av största vikt att kunna få utrymme för autonomi och fred i hemmet. Man bör också komma ihåg hur mycket uppfattningen om grundläggande hygienregler också har förändrats, så att det i vissa fall når till och med nivåer av psykologisk upprördhet. Men idag bestämde vi oss för att dela ett mycket speciellt projekt med dig. Resultatet av en situation som man hoppades vara tillfällig men som i verkligheten visade sig vara stillastående.
Så om du är säker på att du vet mer presenterar vi projektet '' Casa Covida '' i de närmaste raderna! Låt oss börja!

Denna nyhet, som vi redan har förutsett, härrör från behovet av att kunna isolera sig samtidigt som man behåller alla bekvämligheter. Strukturen byggdes i Colorado. Och för sin förverkligande har en superinnovativ teknik antagits. Kanske den mest representativa de senaste åren. 3d-utskrivning. Metod som Emerging Objects har använt för att slutföra detta mycket viktiga arbete för fastigheter. Men låt oss se strukturen nu. Det här är egentligen inte ett hus. Men en hydda. Detta val var inte av misstag, eftersom behovet av att kunna isolera sig från den omgivande miljön genererade ytterligare ett behov. Att leva i en naturlig miljö. Och du vet att en hyddas rudimentära natur gör det möjligt att uppnå detta syfte. Hytten ligger i San Luis Valley.

Ett ökenområde som förvandlar ett enkelt boende isolerat från den omgivande verkligheten till en riktig 360-graders upplevelse. Strukturen är uppdelad i tre cylindriska volymer. De är kopplade till varandra och representerar hyddans '' skelett ''. Materialen som används för de strukturer som tas är inte slumpmässiga. Vi pratar om sand, silt, vatten och lera. Ett mer än hållbart val, som troget påminner om idén om ett naturligt och ekologiskt projekt. Hur kan dessa material kombineras med 3D-teknik, frågar du. Svaret är enkelt. Genom användning av det '' heliga ''. En robotarm som genererar regelbundna former, som därefter torkas och härdas i solen.

Apparaten har också satts in och designats genom denna innovativa konstruktionsteknik. Ett tydligt exempel på hur den huvudsakliga inriktningen är just den ekologiska hållbarheten även när det gäller konsumtion.
Hela strukturen har också sitt eget avkopplingsområde, där du ytterligare kan uppskatta dess naturalistiska kallelse. Kort sagt, ett fantastiskt projekt för dem som vill skapa en miljö som är avlägsen från de kritiska frågor som kännetecknar den period vi upplever.
Den coolaste delen? Utan tvekan fuchsia-taket, som får hela huset att se ut som en enorm kaktus. Kort sagt, det perfekta sättet att smälta in i Colorado-öknen, med fantastisk stil.

Vad kan jag säga, ett tydligt exempel på hur kombinationen av innovation och hållbarhet är möjlig även i kritiska tider!

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB