Ett återvunnet hus: supergrönt!

Nu vet du. Vi på Realigro letar alltid efter riktigt extraordinära nyheter. För att få dig att göra en riktig full nedsänkning på den internationella fastighetsmarknaden. I alla dess former. Anledning varför, även idag vill vi dela en supernyhet med dig. Kanske det mest symboliska, eftersom det är ett exempel på hur grönt levande blir en verklig livsfilosofi för många. Unga människor och vuxna.

Så om du också vill veta mer kan vi inviga vår kolumn!
Innan du går in i detaljerna som gör det här återvunna huset riktigt supergrönt är det nödvändigt att ta ett steg tillbaka för att förstå vad det egentligen innebär att leva grönt. I vardagen utför var och en av oss oändliga åtgärder som kan få betydande återverkningar på den omgivande miljön.

Att ha en miljövänlig attityd innebär att försöka övervaka effekterna av våra dagliga handlingar. Med andra ord: undvik överdriven konsumtion, förorena inte miljön och minska användningen av dessa icke-biologiskt nedbrytbara material.
Baserat på ovanstående är det inte förvånande hur huset vi ska beskriva kan vara den maximala uppnåendet av dessa mål.
Men låt oss gå till hjärtat av den här kolumnen. För att ta reda på hur det här superåtervunna huset ser ut! Först och främst talar vi om ett '' minihus '', ett mycket litet men extremt funktionellt hus. Efter den första boom av minihus, som nyligen invigdes, verkar det som om detta fenomen fortfarande växer! Men det är inte allt. Förutom att vara estetiskt tilltalande har detta minihus också hjul. Kort sagt superfunktionellt!

Men var är det? Vem tänkte det?

Huset i fråga är en gammal mobilstuga, belägen i Pennsylvania. Skaparen av projektet, Cody Makarevitzn, ville skapa det första ekonomiska, mobila och framför allt miljövänliga alternativet. Låt oss försöka förstå vilka styrkor denna struktur har. Även om detta är ett litet hus är det ingen brist på alla tänkbara bekvämligheter. Utrustad med bottenvåning och mellanvåning har den en teleskopisk trappa som förbinder det nedre området med mellanvåningen. Där det finns finns en säng och en extra takfönster. Förutom alla hållbara material, som komposttoaletten och olika stålväggar, har huset också balkar från en gammal ladugård och föremål som räddats från andra projekt. Kort sagt, en perfekt mix, som garanterar komfort, fullständighet, estetik men också ekonomi!

På bara 14 kvadratmeter var det faktiskt möjligt att revolutionera en gammal hydda. Och framför allt ge nytt liv åt material som nu tycktes ha tappat sin funktion.
Men det som gör detta hus riktigt speciellt är den gröna filosofin som dess skapare har omfamnat. En fräsch andedräkt som tycks omfamna även unga människor som letar efter ett nytt hem kräver mindre komfort och mer hållbarhet.

Vem vet om det kommer att finnas andra nyheter som liknar den här. Vi på Realigro kan inte vänta med att dela dem med dig! Alltid här, i din favoritkolumn!
Och du, skulle du någonsin få ett super hållbart litet hus?

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB