Fastigheter och Game of Thrones: Clarke-hus till salu

Det är onödigt att fråga vem som vet '' Games of Thrones ''. Den berömda serien som har fängslat miljoner och miljoner tittare har uppnått en skrämmande framgång. Tack vare den starka empati som genereras av dess huvudpersoner som på olika sociala nätverk har kommit i direktkontakt med sina fans. Utan tvekan är det välkänt hur Emilia Clarke var en av de mest uppskattade huvudpersonerna. Det är därför nyheten om hans villa till salu har genererat stor nyfikenhet. En nyhet som vi inte kunde missa. Det är därför vi på Realigro har beslutat att prata med dig om det, för att ta reda på vad som ligger inom Clarke-husets väggar!

Vi antar att detta naturligtvis inte är en enkel bostad. Vi pratar om en extremt lyxig villa i Kalifornien. Hela strukturen är omgiven av höga häckar, välskötta träd, vilket gör detta hem till den perfekta kompromissen mellan lyx, natur och avkoppling. Det finns också ett poolområde utanför, i ett riktigt privilegierat läge. Arkitekten som skapade denna fastighetsjuvel var mer än framsynt. Genom att ställa poolen i den specifika positionen låter den både skuggas av träd och häckar, men också värmas upp av solens strålar.

Men det är naturligtvis inte allt. Resten av strukturen kännetecknas av närvaron av stora fönster som möjliggör kontinuerlig kommunikation både med den omgivande miljön och med de andra rummen i huset. Ingenting lämnas åt slumpen. Hänvisningen till naturen finns också i materialvalet. Liksom träet som används för byggandet av de inre trapporna som förbinder bottenvåningen med första våningen. Men inte bara. Även hyllorna och bokhyllorna (helt i trä) är fulla av klätterväxter i perfekt Zen-stil. I varje hörn av huset kan du andas en atmosfär av lugn och ro. Lite som samma känslor som väcker karaktären som spelas av Clarke, Daenerys Targaryen.

Det finns dock ett utrymme som är mer Zen än alla. Ett slags vardagsrum som kännetecknas av växter som elegant faller ner från taket och som graverar runt mjuka ljus. Allt detta passar perfekt med träsofforna och vita '' molneffekt '' -puffar. Kort sagt, bara Daenerys mycket älskade drakar skulle saknas här! Men vad är marknadsvärdet för detta underbara hörn av paradiset? Hela strukturen har faktiskt redan auktionerats ut för ett värde av 4,4 miljoner dollar.

En viktig figur men som många skulle ha velat betala för att bli ägare till denna majestätiska villa. Men om du har missat detta tillfälle, förtvivla inte! På vår portal hittar du massor av nyheter på fastighetsmarknaden varje dag. Inklusive de vackraste husen någonsin som kan vara för dig. Så om du gillade den här minikolumnen måste du bara hålla ögonen öppna för att ta reda på mer. Vi väntar på dig varje dag och vem vet ... kanske du till och med kommer att kunna stöta på några fynd som är rätt för dig!

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB