Ett smart arbete som förändrar fastigheter

Vi har behandlat ämnet '' smart working '' flera gånger och kopplat det till utvecklingen som fastigheter genomgår. Och flera gånger har vi pratat om de nya mål som gradvis bildas i den internationella fastighetsscenen. Men idag har vi beslutat att ta itu med frågan ur ett nytt perspektiv. Frågan som många ställer är följande: vilka är de nya trenderna med fastigheter och smarta arbeten? Om du också är nyfiken på att veta mer är du på rätt plats. Vi på Realigro har skapat en minikolumn för att kunna förutsäga och analysera detta fenomen. Så om du är redo kan vi inviga det!

Det är inte förvånande att termen '' smart arbetande '' så okänd i många länder före pandemisituationen nu har blivit vanligt. Men hur kan ett tillfälligt arrangemang som flyttar arbetsplatsen från arbetsplatsen till hemmet störa fastigheter? Det kan och hur! Låt oss börja omedelbart med att analysera vad som händer och var den viktigaste metamorfosen på tegelmarknaden har registrerats. Först och främst, vad som har väckt stort intresse från branschexperter gäller flytten av det första hemmet. Exakt, i de flesta fall har de flesta beslutat att flytta permanent till stora städernas inlandet så länge de ligger nära orörda platser eller med säkerhet att välja större utrymmen med balkonger eller utomhusträdgårdar. Denna enkla vändning var avgörande.

Som det noteras att sökandet efter den perfekta platsen att bo och arbeta sammanfaller. De stora metropolernas inlandet representerar i princip ekonomins bankande hjärta. Med tanke på att många företag har lämnat arbetets val i arbetarnas händer, vad gäller arbete personligen eller på distans, har köpare beslutat att välja en blandad lösning. Dessutom fanns det ett behov av att kunna ha en '' Zen '' - plats i sitt hem. En kontakt med naturen. Ett unikt och okränkbart utrymme för att kunna koppla av och koppla ur efter en arbetsdag på samma plats.
Men om de flesta har valt dessa första val, bör det andra i rankningen också nämnas, i procent. De har valt ett ännu mer extremt alternativ, vilket ger platsen att arbeta bekvämt.

Vi pratar om dem som har beslutat att förvandla smarta arbeten till en aldrig tidigare skådad förändring av livet, som flyttar till hjärtat. Berg, hav, sjö, är de nya scenarierna för smart arbete men också för fastigheter. En tidlös semester, som i många länder har lett till behovet av att förstärka platser av historiskt intresse eller turistmål som helt hade glömts bort på grund av den pågående pandemin. Därför är inte '' ett eurohus '' -initiativet och de många medel som de olika regeringarna har avsatt för att kunna utveckla dessa verkligheter inte förvånande. Även företag har, när det är möjligt, föredragit att lämna kontoren och övervaka sina anställda på ett riktigt smart sätt. Kan det vara början på en ny era?

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB