Rekordstort USA: en fastighet utan motstycke

Efter ett riktigt svårt år som har utmanat även de starkaste ekonomierna har vi sett hur fastigheter har förändrats utifrån nya marknadsbehov. Bostäder i de grönare förorterna har varit mer efterfrågade än i stora metropoler. Därmed lyfter man fram en ny trend som kommer att finnas kvar under de kommande åren.

Det rör skapandet av miljöer i ständig kontakt med den omgivande naturen. Även om förändringarna därför har varit betydande har det funnits en del verkligheter som har överträffat alla förväntningar. I dagens krönika kommer vi dock att prata om en verkligt rekordstor fastighet. Den amerikanska. Även om de olika svårigheterna i samband med den pandemiska nödsituationen faktiskt inte saknades, verkar det som att den amerikanska fastighetsmarknaden har återhämtat sig snabbt och till och med har överträffat den bästa statistiken som registrerats tidigare år. Så om du vill veta mer och inte kan vänta med att ta reda på varför amerikanska fastigheter har uppnått fantastiska resultat, är du på rätt plats! Med oss säger Realigro du är på väg att ta en resa till USA!

Vi antar att den amerikanska bostadsmarknaden för närvarande är orolig. Faktum är att juni -uppgifterna talar för sig själva. Ökningen i volymer jämfört med föregående månad markerade ett rekord på alla tider på de 53 undersökta storstadsmarknaderna. Vi pratar om 14,2%. En uppmuntrande procentsats om vi tar hänsyn till både perioden och den faktiska exponentiella tillväxten som registreras från månad till månad. Medianförsäljningspriset nådde också det tidigare rekordet och översteg det med 4,9%. Det uppgår för närvarande till 336 000 dollar jämfört med 320 000 dollar som spelades in i april och bekräftades i maj.

Antalet hus till salu ökade också (igen jämfört med föregående månader). Erbjudandet, i sin komplexitet, å andra sidan, förblev under nivåerna i juni 2020 och noterade 37,5% mindre. Det är därför möjligt att se hur alla dessa uppgifter bekräftar en positiv trend som kännetecknar den amerikanska fastighetsmarknaden. Men låt oss gå in i ännu mer detalj för att försöka förstå hastigheten på försäljningen av en fastighet i Amerika. Under 2021 var den genomsnittliga dagar spenderas på marknaden för en fastighet nådde 24. Sänkning genomsnittet för maj och juni 2020 genom fyra dagar. Det gör oss också att förstå hur mycket behovet av att köpa fastigheter, trots de ökade priserna, vara stark i potentiella investerare.

Efter en extremt nedslående period ur olika synvinklar är detta den tydliga signalen om hur en sektor, fastighetssektorn, till och med kan bli drivkraften inom en nationell ekonomi. Det är inte känt hur länge denna trend kommer att fortsätta över tiden och hur mycket framför allt den kommer att kunna följa denna positiva trend. Vad vi hoppas är att detta kan vara det första tecknet på en extremt välmående period, inte bara för USA utan för alla andra nationer och investerare som har kontakt med de senare. Om du vill veta mer om detta och många andra ämnen relaterade till internationell fastighet, måste du bara fortsätta att hålla koll på vår kolumn. Varje dag kommer vi att ge dig alla de senaste nyheterna relaterade till detta och många andra sektorer som drar till sig fastigheter.

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB