Alternativ terrass: mode 2021!

Att ha en terrass är drömmen för många, för de som redan har det här privilegiet vill skapa något alternativ. Av olika. Den vackra säsongen har invigts för en tid sedan. Det är därför dagens kolumn kommer att fokusera på detta sommarliga element. Vi ger dig rätt råd för att göra din terrass verkligen alternativ. Och framför allt i linje med de trender som dikterats för sommaren 2021! För att komma ur anonymitet och banalitet. Uppenbarligen kommer vi som alltid att peka på ekonomiska men effektiva alternativ! Så om du är redo kan vi komma igång!

I år invigdes den med den ljusaste färgkombinationen som finns. Det är den som är född från kombinationen av Ultimate Grey - Pantone 17-5104 och Illuminating - Pantone 13-0647. Anledning till varför kan vi säga att detta är året för fantasier. Geometri och farväl till svartvitt. Men vilka mönster och färger att välja för att kombinera mode, kreativitet och personlig smak? För att göra terrassen till ett verkligt alternativ rekommenderar experter att leka med havets och jordens färger. Beroende på området där ditt hem ligger eller helt enkelt beroende på atmosfären du vill återskapa.

Ett användbart och förfinat exempel är att förutom tygerna i dessa färger utnyttja ljusa naturliga element. Såsom vita träslag, grå stenar och genomskinliga glasdekorationer. På detta sätt garanteras balans och friskhet!

Men det är inte allt. För att skapa en alternativ terrass åtföljs visuellt mode av ljud. Att välja de klassiska drömfångarna som genererar trevliga ljud med vinden kan vara ett mervärde för din terrass.

Om du älskar orientalisk tradition kan du också sätta in ett litet, ekonomiskt men riktigt avkopplande instrument på din terrass. En tibetansk klocka är bäst för att skapa en Zen-atmosfär. Och det finns mer! Du behöver inte veta hur man spelar det! Rör bara vid den för att kunna uppskatta dess känsliga och avkopplande ljud!

Men 2021-modet för en alternativ terrass slutar inte där! Förutom de klassiska terrassplantorna är det viktigt att tänka på mer riktade dekorationer. För att förstå vilka som är bäst lämpliga måste du ställa en fråga: hur vill jag använda terrassen? Om du vill utnyttja det här utrymmet till lunch eller middag med vänner, måste du uppenbarligen fokusera på bordsdekorationer som kan förbli även när det gemytliga ögonblicket är över. Såsom shabby chic stil vaser eller lyktor (tidlösa!).
Eller för keramiska älskare kan du välja några underbara väggplattor!

Kort sagt, mode slutar aldrig och aldrig som detta år representerar i bästa fall känslan av återfödelse och ljus som någon vill! Och kanske att starta om genom att bygga om din terrass kan vara den bästa lösningen. Att kunna uppleva helt i sommar! Om du är nyfiken på att få veta andra nyheter, stanna hos oss! Alltid här, alltid på Realigro! Nyheten om fastigheter och alla sektorer relaterade till den, bara ett klick bort!

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB