London i Covids hårkors: oroande prognoser

Utan tvekan är det omöjligt att förordna en nation i världen som inte har drabbats hårt av den pandemiska nödsituationen. Oavsett referenssektorer har den ekonomiska strukturen i något land testats hårt. Som vi har funnit i tidigare guider har regeringens riktlinjer till stöd för befolkningen inte varit få. Vissa stater har föredragit att höja räntorna. Andra genom att minska dem hoppas på en snabbare ekonomisk återcirkulation.

Många ägare har valt att dra tillbaka sin fastighet från marknaden för att undvika överdriven devalvering. Men om vi hittills har handlat om att analysera vad som har hänt kommer vi att ändra perspektiv i dagens kolumn. Vi kommer att ge svar på de viktigaste frågorna från branschexperter. I synnerhet kommer situationen i London att bli föremål för vår studie, som, som vi redan har sett, är mycket kritisk. Så om du är nyfiken eller intresserad av fastigheterna i denna fascinerande stad förr kan vi börja!
Vi kan inviga vår studio genom att säga att det finns en mycket stark pessimism i London när det gäller den tredje vågen. Inte bara på hälsanivå utan även när det gäller ekonomi och fastigheter. Även om Covid har nått riktigt skrämmande siffror, verkar inte de åtgärder som vidtas i denna stad vara sådana att de garanterar en inneslutning av smittskurvan. Det saknas dessutom några fall av okänslighet för denna fråga, med tanke på att många verkar inte alls vilja oroa sig för begränsningarna. Nyhetsprogrammen blir galna varje dag med nyheter om den normala livslängden trots försiktighetsåtgärderna bör leda till en minskning av sällskaplighet och sammankomster. Därför förväntas en plötslig inställning av den så kallade tredje vågen i denna stad.

Fastigheter drabbas hårt särskilt när det gäller små hyreslägenheter. Frånvaron av grönområden och minskningen av beskattningen av fastigheter har gjort det mer attraktivt att teckna försäljningskontrakt jämfört med hyror. Vi minns också att i London är '' kulturen '' för att förvärva en fastighet nästan helt frånvarande. Tack vare den multietniska karaktären som kännetecknar staden.

Därför förväntas en kraftig åtstramning av begränsningar, som redan dåligt respekterats, och ett minskat intresse för köp av fastigheter i stadens centrum. Detta beror på den gröna effekten som väckts under perioder av avstängning, som har sett intresset för de mest naturliga områdena och omgivet av grönska sticker ut jämfört med de stora shoppinggatorna och i allmänhet de typiska nattlivsområdena. Hypotesen är den om en verklig tävlingslopp som redan tar tag i denna period. Och en gradvis nedgång i hyreskurvan. I det här fallet är frågan inte '' hur situationen kommer att utvecklas '', utan hur länge försäljningsboomen kommer att bestå på bekostnad av hyresavtal. Om du är intresserad av att lära dig mer måste du bara fortsätta följa vår portal. Varje dag hittar du många nya artiklar tillägnad världens fastigheter. Med särskild uppmärksamhet åt dynamiken kopplad till Covid-nödsituationen!

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB