Bli Lord eller Lady? Med 60 euro kan du!

Vem har inte velat vara en engelsk Lord eller Lady och att bo i ett underbart slott? Speciellt i en period då romantiken, både på hemmadeko-nivån och som en historisk era, är tillbaka på modet. Också medskyldig i många TV-serier, som Bridgerton, återfår romantiken höjden. Men om vi sa till dig att du kan gå tillbaka i tiden, skulle du tro det? Tja, i dagens miniguide vill vi ge dig chansen att bli en skotsk Lord eller Lady. Vad behövs? Tja, '' bara '' 60 euro behövs! Om det låter intressant för dig, stanna hos oss. Eftersom vi håller på att avslöja hur du kan fylla dessa roller med en mycket minimal investering! Låt oss börja!
Initiativet, som vi har förväntat oss, har ett skotskt hjärta. I själva verket har Highland Titles-företaget föreslagit ett ädelt mål (bara att hålla sig till Lords-temat). För att förbättra skyddet och bevarandet av det underbara landskapet i detta land.

Och du vet, Skottland har ett verkligt avundsvärt landskapsarv. Pengarna som samlas in med detta mycket intressanta initiativ kommer att doneras till enheter som är engagerade inom detta område men också till organisationer och föreningar som arbetar inom den sociala sektorn. En stor utmaning som väcker mycket intresse från lokalbefolkningen. Men också utländska! Men låt oss se hur vi kan förverkliga denna speciella önskan men samtidigt vanligt bland många. Markpriserna börjar på 60 euro för minst en '' kvadratfot mark ''. Måttenhet som motsvarar 0,09 kvadratmeter. Tio kvadratmeter kostar däremot 90 euro.

100 kvadratmeter, 180 euro. Organisationen av detta initiativ säger också att när marken har köpts kommer ägarna att utfärdas ett intyg från '' Laird '', Lord eller Lady of Glencoe. Men inte bara. Bifogat till detta dokument tilldelas en mapp som innehåller ett dokument med ett personligt juridiskt värde, gjort på pergament. Förutom en karta över Glencoe-skogen med en guide för att få tillgång till och besöka deras nya ägodelar.

Efter detta intressanta initiativ saknades inga evenemang som främjade det till fullo. Men som, förutom att direkt involvera de nya markägarna, stimulerade och sensibiliserade för miljöskydd. Konstigt men sant, efter de många förfrågningarna om att bli en skotsk Lord eller Lady, har intresset (och antalet) för guidade turer till dessa underbara gröna platser också ökat. Ett trevligt fynd, som förhoppningsvis kan tas som ett exempel för andra kulturplatser och ovärderligt landskapsvärde.

Den skotska formeln var inte den allra första formeln som användes på detta sätt för att kunna återuppliva kärleken till greenen. Liknande aktiviteter genomfördes också i Portugal för att få befolkningen att ha en större känslighet för miljön och dess skydd. Vi hoppas att denna typ av nyheter kan öka och väcka kärleken till naturen hos många. Kan det vara en ny form av kulturell och landskapsrenässans?

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB