USA och den smarta arbetseffekten

Under pandemin har många vanor förändrats. Tyvärr befann sig många människor utan jobb. Andra fortsatte å andra sidan att arbeta på ett annat sätt, hemifrån. Även om begreppet smart arbetande i olika verkligheter redan hade varit i bruk under en längre tid, infördes och antogs det i andra länder som ett modus operandi bara under det senaste året.

Med tillkomsten av vacciner har många verkligheter beslutat att överge smarta arbeten. Andra föredrog istället att behålla det. Eftersom det anses vara billigare, snabbare och också bekvämare för både arbetsgivare och anställda. Idag har vi dock beslutat att fokusera på ett specifikt område. Område som har beslutat att skapa en slags välkomstpresent för att locka många smarta arbetare. Målet är att återbefolka de mer landsbygdsområdena och upprätthålla en stark och solid ekonomi nära kopplad till territoriet. Därför, om du är redo, kan vi börja med vår kolumn!

Huvudpersonen i dagens nyheter är den amerikanska. Det är faktiskt välkänt att avfolkningen av medelstora städer och landsbygdsområden alltid har varit ett stort problem i extremt utvecklade länder. Faktum är att många initiativ alltid har aktiverats för att tillåta människor att inte överge dessa specifika regioner, vilket garanterar befolkningen i själva området.

Med explosionen av fjärrarbete har subventioner, skattebefrielser och andra medel för att locka befolkningen ökat exponentiellt. Det räcker med att säga att vissa amerikanska kommuner erbjuder över $ 20 000 i presentkort och incitament. I december 2020 publicerades en portal för första gången som gör det möjligt för alla lokala förvaltningar att kommunicera med varandra för att anta finanspolitiska initiativ, riktade exakt för att locka nya befolkningar.

Men låt oss se hur smart arbete kan göra det möjligt att uppnå målet att återbefolka dessa områden och framför allt hur det också kan vara användbart i fastighetssektorn. Behovet av att undvika avfolkning, särskilt i de mer landsbygdsområdena, var gnistan som fick många initiativ att explodera. Såsom infrastrukturmodernisering, omvandling av extremt baklängesstäder till smarta städer och framför allt för att skapa gratis medarbetarutrymmen i hela territoriet.

Enligt de senaste statistiska uppgifterna har över 10 miljoner människor beslutat att flytta hus det senaste året och övergav de stora städerna för att flytta till de närliggande områdena.

I förorterna, eller i alla fall i områden där huspriserna är mycket billigare, där du också kan njuta av en extremt lugn och suggestiv omgivande naturmiljö. Tänk till exempel på kustområdena Los Angeles och New York. Enligt statistiken har fyra av tio personer beslutat att flytta på dessa områden tack vare möjligheten att arbeta hemifrån utan problem.

Men tro inte att det bara är privata medborgare som vill fortsätta arbeta smart. Kontorsmarknaden förändras också, med tanke på att många företag stöder idén att flytta till små städer för att också anamma en mer miljövänlig företagskultur!
Om du vill veta mer om detta och många andra ämnen, håll dig uppdaterad om Realigro!

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB