Prefabriken på Amazon såldes som varma kakor!

Vi har ofta betonat hur prefabricerade strukturer är extremt mångsidiga och att de är billigare än traditionella. Tja, i en period då vi försöker jaga mode till måttliga priser, utan att försumma personlig smak, är det inte förvånande hur fastigheter utvecklas i hög hastighet. Till den grad att vara en del av en internationell kanal, representerad av de största online-kommersiella giganterna: Amazon. Dagens kolumn, som framgår av titeln, kommer att analysera i detalj ett fenomen som enligt experter är avsett att inte förbli ett isolerat fall utan att bli fastighetens framtid. Så om du är nyfiken och vill veta mer kan vi börja med dagens kolumn!

Den prefabricerade byggnaden i fråga sålde på Amazon på mycket kort tid till ett mycket lågt pris: bara 8 000 €. Tillverkningsföretaget, bestämt entusiastiskt över resultatet, har lugnat potentiella köpare och uppgav att även om de tillgängliga lagren av den sålda strukturen har slut, arbetar de med att lansera nya modeller på den digitala marknaden.

Men låt oss se vad prefabricerade hus som har gjort så mycket framgång består av.
Vi antar att det är ett område på 17 kvadratmeter och att det kan monteras på bara två dagar. Den är uppdelad i olika miljöer och utrymmen, inklusive:

- två sovrum
- Ett kök
- Ett bad

Styrkan i denna struktur ges av möjligheten att välja hur man kombinerar utrymmen och framför allt var man ska placera den. Vi kan definiera det extremt mångsidigt med tanke på de ovan nämnda egenskaperna, men också för möjligheten att sätta in det i ett naturligt utrymme till ditt förfogande. I en kritisk period som den där hela världens befolkning berörs är behovet av att ha stora utrymmen och att upprätthålla kontakten med naturen av största vikt. Anledning till varför denna struktur lämpar sig mycket väl för dessa behov. Faktum är att många har beslutat att välja att denna prefabricerade byggnad ska få ett grönare och grönare alternativ. Dessutom bör det inte glömmas bort att detta hus har en nordisk stil som, förutom att det är mycket trendigt, är extremt anpassningsbart. Prefabriken levereras faktiskt till kunden i en naturlig färg (hela strukturen var gjord av massivt trä). detta gör att köparen kan ändra färgen efter eget tycke. En verklig revolution i fastighetsvärlden om du anser att en liknande prefab är tillgänglig på Amazon.

Om du också undrar om denna typ av prefabricerade hus passar det utrymme du har, här är ett litet memorandum. Prefabricerade hus monteras vanligtvis på gräs eller mark, även om en betongbeläggning rekommenderas för ökad stabilitet. När en ganska jämn mark finns tillgänglig kommer det inte att behövas ytterligare ändringar. Det är dock lämpligt att höja väggarna och golven med några centimeter för att undvika direkt kontakt med både marken och dess fuktighet.

Och du, skulle du någonsin vilja köpa ett prefabricerat hus på Amazon?

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB