Multifamiljens era

Det har inte varit svårt de senaste åren att hitta etiketter för att beskriva de olika sociala kategorierna eller moderna. Vi gick från '' generation x '' till '' generation z '', Millennials föddes, den '' rustika '' invigdes i hemmets deco. Men inte bara. Vi kan fortsätta på obestämd tid, men det räcker för att förstå hur viktiga marknadssegment är idag.

Vi kan säga av största vikt, med tanke på den kritiska period vi upplever, vilket leder till att de olika sociala grupperna utvecklas i termer av behov och vanor. Det är därför mycket viktigt att kunna förutsäga vad de nya trenderna kommer att bli och vilka kategorier som kommer att ha störst betydelse i marknadsval. Det är därför vi på Realigro har beslutat att dela med dig våra prognoser för fastigheter. Frågan vi ställde oss själv var följande: vilken kategori kommer att dominera fastighetsmarknaden efter pandemisituationen.

Svaret var enkelt och intuitivt. '' Multifamiljen ''. Med denna term hänvisar vi inte bara till en målmarknad, representerad av potentiella köpare som kommer att dyka upp inom en snar framtid. Men vilken typ av fastighet som kommer att konsolideras under de kommande månaderna undersöks också. Så om du är nyfiken på att ta reda på mer och ta reda på hur detta segment kommer att styra den internationella fastighetsmarknaden ... ja, du är på rätt plats. Vi har skapat en minisektion baserad på de uppgifter som samlats in av de viktigaste internationella statistikcentren. Så vi kan börja!
Innan vi lämnar, låt oss definiera vad som menas med termen '' flerfamilj ''.

Med flerfamiljer menar vi fastighetskomplex som grupperar flera hus under samma tak. De känns lättare igen med termerna duplex eller triplex. När det finns fler än fyra hus kallas det i alla avseenden en flerfamilj. Även om den här termen kan verka ny för vissa länder, har den för andra konsoliderats i många år. Speciellt i yngre länder där det inte finns någon kultur för bostadsägande, men hyrorna råder. Så, låt oss försöka identifiera var denna nya trend kommer att definieras ytterligare i Europa.
I Danmark har andelen investeringar i detta segment varit riktigt anmärkningsvärd. Så mycket att denna nation rankas först i Europa. Vi talar faktiskt om 53 procentenheter. Nederländerna släppte inte heller efter med sin poäng: 39%, Sist men inte minst i topp 4 är Spanien med 29% och Sverige (28%). Men om det var de procentsatser som antas växa ytterligare under de följande månaderna, fanns det en nation som långt överträffade förväntningarna. En nation som troligen är avsedd att nå första plats i tabellen. Tyskland, som i de statistiska prospekten självständigt kommer att kunna nå 60% de närmaste månaderna.

Ett överraskande resultat som betecknar två behov: det första, det att låta människor umgås, det andra det att välja billigare men säkert mer flexibla boenden (de flesta av de flerfamiljslägenheterna ger hyresavtal).
I väntan på mer information, inbjuder vi dig att hålla dig uppdaterad på vår portal!

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB