Takvåningar i Norge: den nya trenden 2018

Djupa glaciärer, skarpa berg och underbara fjordar är bara inställningen för en av de vackraste nationerna i Nordeuropa: Norge.



Med sina 5 miljoner invånare och ett område på 385 199 km² upptar det mest av den skandinaviska halvön, som sträcker sig till Savlbard öarna nära norra polen.



Det anses för närvarande vara en av de rikaste staterna i världen tack vare upptäckten av naturgas och olja på 60-talet, vilket gjorde det möjligt att dominera den globala ekonomiska scenen.



Respekt för miljön är förankrad i sina invånares moral, så att varje år finns det många investerare som väljer att köpa ett hus i Norge.







Bara från miljön föddes ett sätt som invigdes 2016 men det verkar inte sluta.



Många lyxlägenheter har byggts och forskats nära havet.

Köparna har uttryckligen förklarat behovet av att bo i en orörd och skyddad miljö (som Norge) i direkt kontakt med naturen.



Ett av de mest slående exemplen var att representeras av en byggnad som byggdes i Oslo, nära en fjord (uppenbarligen med utsikt över havet).



Med möjligheten att nå centrum av Oslo på bara 10 minuter till fots, representerar det tanken på ett lyxhus som för närvarande cirkulerar på fastighetsmarknaden.



Översikten över matchningen mellan utbud och efterfrågan har varit oförändrad, eftersom detta stora intresse för Luxory Real Estate började.



Efterfrågan är hög och det är norrmännen som letar efter hus långt ifrån stadens kaos men med all komfort.



I januari 2017 uppmuntrade den norska regeringen bankernas möjligheter att bevilja lån, vilket begränsade låntagarens inkomst till fem gånger.



Marknaden blev sedan plötsligt avkyld, med en prispigg i Oslo, huvudstaden och den dyraste.

Lyxen verkar inte känna till några gränser under denna period, eftersom köpare som uppmuntras av våg av miljöhållbarhet föredrar att investera mer i år genom en avkastning både på ekonomisk nivå, både vad gäller livskvalitet.

Det är omöjligt att definiera hur dyrbar möjligheten att bo nära en fjord eller i en miljö helt omgiven av grönska och vild natur.



Det är därför nödvändigt att "åka" "vågan av grön-luxory för att undvika att hjälpa till med en ökning av priserna under de närmaste åren.

Relaterade nyheter:

Trend på fastighetsmarknaden i Skottland

Snöhus: vi hyrer sista minuten

Irland: Nedåtgående fastighetspriser

Schweiz begränsar äganderätten till hus till utlänningar

Fastigheter, Israel lockar utländska investeringar



Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB