5 Vanligt hem köper misstag Många första gången köpare gör

Så svårt som det är att tro, lär du dig av dina misstag. Hur ska du veta vad du ska göra om du aldrig har gjort det eller upplevt det tidigare? Det finns så mycket att lära sig och så många uppgifter att slutföra när det gäller att köpa ett hem. Oavsett om det är ditt första hem eller en annan fastighet, är processen vanligtvis densamma. Tänk på allt som kommer med att köpa en fastighet.

Timmarna i timmen tar det sig att hitta några hus som är potentialer. Sätta upp allt med fastighetsmäklare, boka möten för att gå igenom platserna, sätta in erbjudandet, få det bedömt, göra en hemkontroll, titelförsäkring, noteringskontrakt, hypotekslån och liknande. Det finns så mycket att tänka på Det är inte konstigt att många första köpare tenderar att göra misstag.

Låt oss ta en titt på de fem vanliga misstag som första gången köpare tenderar att göra.

1. Att ha tro i verbala överenskommelser Det är alltid bra att ha förtroende för att det inte finns något förtroende utan förtroende. Alla förtjänar nytta av tvivel men ibland för stora situationer, förtror det inte alltid. Verbala avtal är bra men säljaren håller inte alltid sitt ord om någon är villig att ge dem mer pengar för sin egendom. Pengar vanligtvis vinner, så det muntliga avtalet du just gjort - är inte längre giltigt om säljaren kommer att få mer pengar. Det är alltid viktigt att underteckna pappersarbete för att se till att du har förseglat affären.

2. Hoppa över heminspektionen helt och hållet Vissa köpare beslutar att inte få en heminspektör att inspektera sitt potentiella hus eftersom det inte finns några uppenbara problem som de kan se eller bli informerade om. Det här är problem som händer eftersom ibland säljarna inte är medvetna om alla problem. När du anlitar en inspektör för att inspektera egendomen kommer de att gå över hela stiftelsen i hemmet och se till att allt är i gott skick. Om det finns några problem, borde de kunna hitta det och ägaren måste fixa dem innan du tar ägande. Fånga problemen först innan de är dina problem.

3. Oroa sig för de små sakerna Det är naturligt att oroa sig för varje liten sak, men när det är dags att köpa en fastighet finns det för många stora saker att fokusera på då alla små saker. Om du går in i ett hem som du älskar men du gillar inte färgfärgen eller mikrovågsugnen är föråldrad - det här är mindre fixar som inte kostar mycket. Fokusera på den större bilden och den övergripande utformningen av huset. När hemmet blir ditt, kan du göra vad du vill med det.

4. Försummelse av ditt kreditresultat Ofta är din kreditpoäng inte korrekt. Det är viktigt att du har en exakt poäng innan du skickar ut pappret till dina långivare. Många gånger skickar folk sina kreditpoäng utan att titta på det och de vägrade lånet. Gå över allt och om det finns några problem, försök fixa dem innan du skickar informationen till dina långivare. Detta sparar tid och pengar i framtiden.

5. Inte komma ihåg att budgeten En av eller kanske det största misstaget som många första köpare gör glömmer att budgeten. Det är väldigt lätt att få sidan spåras med saker som inte är nödvändigheter och inser att pengarna är nästan borta. Budgetering är mycket viktigt innan du köper ett hus och ännu viktigare när du köper ett hus och du har fler räkningar att betala. Många människor glömmer att faktor i möbelkostnader, räkningar, rörelsekostnader, hypotekslån och så vidare. Hur kommer du att kunna betala alla dessa räkningar om du inte ställer in en sida tillräckligt med pengar? Se till att du kommer med en budgetstrategi, så att du inte stöter på problem. Budgetering innan du köper ett hem är fördelaktigt eftersom du kommer att vara på rätt spår och kunna hantera alla dina utgifter innan du har ännu mer utgifter att hantera.

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB