Den italienska fastighetsmarknaden: den nya investerarens mode

Italien, modelandet, god mat, litteraturkulturen har alltid stått ut för sin oöverträffade förmåga att lyckas med utmärkelse inom alla branscher.

Med sin vackra natur och en rik och multietnisk tradition är det, trots krisen, en av de mest eftersökta destinationerna i Europa.

Även på fastighetsnivå, särskilt år 2018, har det varit många investerare som letar efter hus till salu i Italien.



Trots den instabila politiska situationen har stora internationellt kända investerare valt att starta för att skapa nya och spännande byggprojekt för europeiska och världsmarknader.
År 2018 framkom att det utländska kapitalet som gjordes under kvartalet första kvartalet var lika med 75% av de totala volymerna, vilket översteg 70% av föregående år.

En rekord som har markerat fastighetssektorns historia och som verkar fortsätta oskadd att dominera den europeiska ekonomiska scenen.
Italien har otvivelaktigt lockat tack vare sin potential, men också till savoir-faire som demonstrerats av de främsta italienska exponenterna i fastighetsvärlden.

Det finns uppenbarligen en stark skillnad mellan dem som redan finns på den italienska marknaden och de som investerar för första gången.
Den första som framträder som de viktigaste och generösa investerarna är asiater, beundrare av den italienska stöveln och främsta imitatorer av mat och vinstraditioner och tullar.
För det andra tyskarna intresserade framför allt i de mer industrialiserade områdena och norra Italien.
Syden å andra sidan är favoritmål för amerikanska investerare, som är angelägna om att förvärva fastigheter och fastigheter med havs- och landsbygdsutsikt.



Milano är Europas mest konkurrenskraftiga stad, framför allt med stora möjligheter för alla ekonomiska och finansiella aspekter.
Rom är den mest multietniska staden men med sitt konstnärliga arv lockar många turister och potentiella säsongsinvesterare varje år.

Till och med syd försvarar sig väl med diametern i Neapel, Lecce och Catania.

Denna trio lockar främst konst- och mat- och vinälskare, huvudfokuset på alla aktiviteter som omges av dessa städer.

Efter den trend som har lett och leder Italien till att vara ett av de mest eftersökta länderna att investera i tegel är ett användbart och praktiskt råd, särskilt nu då instabiliteten inte tillåter ett alltför stort erbjudande men låga priser som på lång sikt kommer att ge en inte likgiltig fördel.

Relaterade artiklar:

De dyraste husen i Italien

Tre-rumslägenhet: Calabrians favorithus

Hotellmarknaden i Venedig är oroande

Varför investera i västra Sicilien - provinsen TRAPANI

Utlänningar älskar att köpa i Italien

Marknaden för fastigheter som används i Puglia är värt

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB