England vs Luxemburg: hur Brexit har påverkat den luxemburgska fastighetsmarknaden

Vi har redan noterat hur, efter den meddelade utgåvan av England från Europa, har London-ekonomin börjat väcka betydligt, i alla branscher. Finansindustrin måste hantera omfördelningen av de stora finansiella centra.

I allt detta finns en nation som kan dra nytta av detta dödläge: Luxemburg.

Och det är just den luxemburgska fastighetsmarknaden som verkar vara en följd av denna positiva våg.

Vi har utarbetat en intressant lista över vad som kan vara fördelarna med Brexit i Luxemburg.

Kanske, efter denna lilla läsning, kan du också komma in till potentiella investerare och köpa en fastighet i Luxemburg.



Låt oss börja från den enda ekonomiska sfären:

många brittiska och utländska banker har visat ett mycket starkt intresse för att bygga i Luxemburg.

Några exempel?

Redan Morgan Stanley, Goldman Sachs, Rakuten Commercial Banking, Bank of America, HSBC, Shanghai Pudong Bank står högst upp på listan över potentiella grupper som är intresserade av och överför kandidater.

En faktor av grundläggande betydelse, med tanke på att dessa är de stora engelska finansiella centra.

Men tillväxtalternativen efter Brexit för Luxemburg slutar inte där. Tvärtom går vi nu in i vår forskning och framförallt i världen som intresserar oss mest: det som gäller fastigheter.

Ja, även i detta fall verkar fördelarna i horisonten vara så många! Låt oss först och främst komma ihåg att när vi pratar om ekonomiska förändringar av företag, företag och finansiella intressegrupper finns det alltid en liten andel som också häller in i tegelstenen.

Så låt oss komma till rätta. Vi börjar emellertid från det som berodde de olika investerarna att hälla in i Luxemburgs fastighetsmarknad. Egenskaperna på marknaden själv har utan tvekan gjort ett stort bidrag till det avgörande valet. Den förväntade avkastningen i landet är mycket högre än många andra eurpopiska huvudstäder.



Påverkan gäller både kommersiell och bostadsområdet. Företag som behöver etablera sig med nya kontor för sin verksamhet å ena sidan och anställda som behöver bostäder där de kan bo på den andra.

Uppskattningarna verkade redan mer än positiva 2017, och det var fallet när verkligheten överträffade förväntningarna. Ungefär 10% mer än uppskattat (vad gäller fastighetsinvesteringar) tog tillflykt i Luxemburg.



Vi kan därför säga att denna nation, trots sin lilla storlek, verkar ha blivit springbrädet för många utländska aktiviteter, rädd för effekterna av Brexit.



När det gäller priser, men med 6000 euro kan du hitta en standard egendom men mycket bekväm att börja från början i detta land, centrum för den nya ekonomiska boom

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB