Förändringar i Dubai: utvecklingen av fastigheter

Dubai är en av de viktigaste destinationerna där lyxsegmentet är koncentrerat, även när det gäller fastigheter. Under lång tid har sektorn upplevt starka förändringar men med en enda gemensam nämnare: öppenhet, ett viktigt element för investerare.
Men idag har vi beslutat att analysera i detalj hur Dubais fastigheter har utvecklats från 2009 till 2019.

När det gäller de verkliga uppgifterna var en av de viktigaste skillnaderna som kännetecknade Dubai fastigheter omöjlighet (nu beviljad) av tillgång till statliga uppgifter på fastighetsmarknaden. Det var otänkbart att man kunde förstå hur många enheter som såldes, de pågående projekten och byggandet. För närvarande har emellertid många ansökningar gjorts, som Dubai-projektet, som gör det möjligt för oss att ha en ganska bred bakgrund. Och inte bara det. Dessa appar har också programmerats för att få insikter om fastighetsmarknaden också baserat på området. I grunden för denna förändring finns det ett "enda behov: att garantera öppenhet.

Under åren har det verkat tydligt behovet av att välja och skilja de gamla fastigheterna från de nya. För närvarande verkar prisskillnaden betydande. Du kan till och med få 50% ökning per kvadratmeter.

Även på lagstadgad nivå har nya lagar införts för att skydda både köparen och fastighetsägaren. Med andra ord, större kontroll för att undvika någon form av sekundärproblem.

När det gäller betalningsplaner, även under den kritiska perioden, registrerades inga särskilda kollaps. Tack vare den ovannämnda kontrollen, som är avgörande mer tilltagande, har betalningsplaner också blivit mer omfattande för posthandhovare.

Men hur mycket värde har den roll som mervärdesskatten antar i Dubais fastigheter?
Tillräckligt med tanke på att det tillåter en "ytterligare insyn i hela fastighetssystemet eller inte. Många har kritiserat införandet av moms, men det måste erkännas att det har medfört många fördelar, inklusive på institutionell nivå.

Manforte garanterades dock av utländska investerare i fastigheter, särskilt kommersiella. Faktum är att många stora internationella grupper har beslutat att inrätta sina egna satellitkontor i Dubai, och skapar förutom ett tätt kontaktnät också en tillfredsställande ekonomisk avkastning för denna stad.

Större kontroll, skapandet av en "framgång" för investerare men också för medborgarna, införandet av moms och övervinning av gamla och föråldrade logiker har gjort det möjligt för Dubais fastigheter att dyka upp igen. Trots de kritiska perioderna som har överlappats över tid.

Allt detta bidrog till att ge ökad sinnesfrid till efterfrågan, mycket mer skyddad av högre transparens.
Vad man ska säga, hoppas man att dessa betydande skillnader jämfört med för tio år sedan kan öka (positivt), så att Dubai kan sänka nya mål.

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB