Kalifornien och hyresgränser

Vad händer i Kalifornien som är så viktigt i fastigheter? Vårt team beslutade att undersöka denna nation och upptäckte att ... Är du nyfiken på att lära dig mer? Ja, då behöver du bara fortsätta läsa vår mini-artikel. Idag har vi skapat en artikel med fokus på den "anomala" situationen som rasar i denna amerikanska federala stat. Men låt oss ta ett steg tillbaka innan vi kommer till ämnet.

Precis i Kalifornien antogs faktiskt en lag som träder i kraft 2020. En lag med undertecknandet av Gavin Newson, guvernören i den rikaste staten i Amerikas förenta stater.
Definierat som '' Hyresgästlagar '' involverar cirka åtta miljoner lägenheter.

Exakt hälften av alla bostäder som är bundna av en hyresavtal. Hur realiseras det? Det är inte möjligt att höja hyran med mer än 5 procentenheter varje år för alla bostäder som har byggts i mer än 15 år.

Det finns dock ingen hänvisning till privatägda hus. Men till de som tillhör de stora fastighetsgrupperna, eller ännu bättre till de stora börsnoterade företagen. Vad kommer ägarna att göra? Ange utan tvekan de viktigaste orsakerna till det hypotetiska överträdelsen av kontraktet.
Och vilka är de vanligaste?

- delinquencies
- Skador på huset
- Återvinning av fastigheter
- Omstrukturering

Vad är det då att lansera en liknande lag? Bland fördelarna med denna manöver är det primära behovet att skydda potentiella hyresgäster mot hypotetiska hyreshöjningar och utkast.
En liknande situation uppstod i Oregon. Allt detta, även i detta fall, syftar till att begränsa den alltför stora prisökningen (i hyror) för att skydda efterfrågesidan.

Det är känt att världens fastighetsmarknad under de senaste åren har drabbats av ett fåtal skakningar. Först och främst de som härrör från Millennials aktiva inträde. En allt mer krävande kategori som främst har strömmade till att teckna hyresavtal. Den alltför stora efterfrågan på detta område har uppenbarligen höjt priserna. En fysiologisk konsekvens, men som riskerar att falla tillbaka i det patologiska.

Det finns inga särskilda säkerheter om hur dessa politiska initiativ kan vara framgångsrika. Det beror på en rad faktorer. Politisk instabilitet, eliminering av betalningar genom användning av inteckningar, till förmån för kontantbetalningar och till och med migration, har säkert påverkat hela världens fastighetssystem. Elasticitet föredras framför stelhet.

 Enligt ledande ekonomer och branschexperter är risken att se en "devalverad" marknad för att tillgodose kundernas behov, allt mindre villiga att betala stora summor pengar.

Så vad kommer att hända under de kommande månaderna? Även om vi inte har bra data som kan få oss att uttrycka vissa förutsägelser, kan vi försäkra er om att vi alltid kommer att hålla oss uppdaterade om ämnet. Allt du behöver göra är att konsultera vår webbplats dagligen för att aktivt följa upp eventuella konsekvenser på världens fastighetsmarknad!

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB