Singapore och överskottet av konstruktion

Vem har för mycket och vem har lite. Den rätta åtgärden är grundläggande på alla områden, särskilt inom fastigheter. Det är faktiskt inte alltid lätt att konvergera efterfrågan med utbudet. Människor ändrar sina behov snabbt, samma marknadsinnovationer påverkar kundens val.

Kort sagt, prognoserna är aldrig för många! Men det finns situationer där det finns en överdriven obalans gentemot en av marknadens två delar. Och det är vad som för närvarande händer i Singapore inom byggsektorn. Som ett grundläggande element för fastigheter har vi beslutat idag att analysera detta fenomen för att bättre förstå både dess dimensioner men också dess hypotetiska konsekvenser.
Och om du är redo kan vi börja!

Stadsstaten Singapore har 32 000 hus. Ett galen nummer. Men synd att ingen av dessa hittade en intresserad köpare. Men varför? Vi antar att baspriset inte verkar vara så attraktivt för en investerares portfölj. Jag vet faktiskt från 17 500 euro per kvadratmeter. Även om det antas att priserna kan falla, är det uppenbart att marknaden för närvarande är fastnat.

Om Hong Kong skakar, av de skäl som vi redan uttryckligen har angett i de föregående avsnitten, gör Singapore inte bättre. Överskottet av erbjudandet av fastigheter (vi minns bostäder) kommer inte att kunna bortskaffas under nästa år. Fastighetsmarknaden noterade dock cirka 1 150 försäljningar regelbundet under den senaste månaden genom kontrakt. Ett antal för lågt för att hantera den frodiga krisen som kväver Singapore.

En situation tyngs ytterligare av en allmän störning som beror på de fragmenterade och okontrollerade turistströmmarna i staden. Ökningen av skatter spelade också en avgörande roll för att öka ett redan betydande obehag. Mer och mer salt och många. Det bör komma ihåg att under de senaste åren har nya typer av skatter inkluderats, uppenbarligen inte särskilt uppskattade av befolkningen.

Därför var försäljningsökningen inte så konsekvent, varför situationen verkligen är tragisk. Ett annat element som verkligen inte tillåter den ekonomiska återupplivningen inom byggsektorn före och inom fastighetssektorn genom reflex, är det relaterat till förekomsten av många byggplatser som fortfarande är öppna och som kompletterar ytterligare lägenheter, vilket betyder att det inte bara handlar om 32 000 osålda fastigheter. Till dessa måste faktiskt de som ännu inte är färdiga läggas till.

Hur ser situationen ut för 2020? Inte positivt, enligt statistiska undersökningar. Lösningen kan representeras av antagande av program som syftar till att sänka skatter, för att möjliggöra enklare tillgång till fastigheter, av potentiella investerare. Uppenbarligen finns det inga tillförlitliga uppgifter. Men vår enda säkerhet ges av vårt starka intresse för detta fenomen och i allmänhet i världens fastigheter. Anledning till att vi, för att lära dig mer, inbjuder dig att hålla dig uppdaterad på vår portal!

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB