2020-hyror: de dyraste städerna

Årets slut är nästan över oss. Och om man lämnar julkostnader, som tar upp oss både som tid men också ekonomiskt, är det också rätt att tänka på framtiden. Speciellt inom fastigheter, vilka städer kommer att vara de där det är bekvämt att flytta. Efter att vi tidigare gjort en analys om hållbarhet beslutade vi att analysera vilka är de dyraste realiteterna som kommer att känneteckna den globala fastigheten. Mer detaljerat, försöka analysera helheten, från sidan av hyresavtalen.
Därför kan vi börja om du är redo!

Men det är rätt att börja från vilka städer som kommer att vara de där i allmänhet mer kommer att investeras. Bland de sektorer som underlättar förbättringen av fastigheterna, kommer vi ihåg logistiken, studentbostäderna och sociala och hälsoområdet. Alternativa sektorer kan emellertid generera värde.
Och därför kommer städerna som kommer att påverkas (positivt) av denna våg utan tvekan att vara Paris (först på ställningen tack vare olympiska spelen), tillsammans med Frankfurt och Berlin och London. Det sistnämnda har ett betydande värde eftersom det trots Brexit-krisen före och efter det verkar hålla stora företags intresse högt och framför allt kapabelt att genomföra betydande politik för ombyggnad och förbättring.
Topp 5 stängs av det underbara Madrid, där utsikterna för fastighetsmarknaden fortfarande är höga. Men även priserna verkar inte vilja gå ner.

Efter att ha gett en bred bakgrund till situationen är det rätt att gå in i fördelarna med vår nuvarande kolumn. Låt oss ta reda på vad städerna med de dyraste hyrorna 2020 kommer att bli.

1. Athens
2. Lissabon
3. Berlin
4. Amsterdam
5. Monaco


För det första, som ni ser, framträder det grekiska Aten. Skälen till höjningen av priset på hyror är olika. Först och främst, utan en skugga av tvivel, utgången från Europa och behovet av att återuppliva landet från den ekonomiska krisen.
Den andra staden, Lissabon, verkar förbli tillräcklig för de trender som observerats under tidigare år, efter lagen som ökade prisökningen redan i mitten av 2019.
Berlin är inte förvånande med sin tredje plats, med tanke på att det varje år är värd för många unga Erasmus-studenter som behöver (och därför behöver mer) boende för att leva upplevelsen. En exponentiell ökning i efterfrågan, som genererar ett "allt mer konsekvent erbjudande, även vad gäller pris.

Amsterdam och Monaco stänger topp 5 i vår ranking. Den första är landets dyraste stad när det gäller hyresavtal. Både för de särdrag som det åtnjuter, men också för en ganska hög allmänna levnadskostnad jämfört med resten av Europa. Allt detta överensstämmer dock med den mycket höga livskvalitet som garanteras i detta land.
Monaco föddes redan som en elitstad, vilket bekräftar sin position.

Vad du ska säga, med denna lista kommer du säkert att kunna välja de som bäst passar dina behov och vilka, å andra sidan, bör tillfälligt avsättas. Åtminstone tills priserna sjunker!

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB