Ny teknik för att göra ditt hem väldigt smart: de senaste nyheterna

Vi lever i en tid som bygger på hastighet, den dagliga frenesen, behovet av att hålla kontakten med alla, på alla ställen och i varje ögonblick. Men framför allt har vi manien att kontrollera allt, även på avstånd, för att leta efter det snabbaste och mest bekväma sättet att göra det. I våra tidigare kolumner har vi ofta pratat om de kända "smarta husen", det vill säga hus utrustade med de modernaste och avantgarde teknologierna. Men idag bestämde vi oss för att avslöja vilka är de mest moderna system som gör att du kan göra ditt hem väldigt smart!

Hemautomatiseringssystem har bokstavligen revolutionerat vårt sätt att leva, vilket förenklar organisationen och hanteringen av många funktioner. Ett exempel? Möjligheten att fjärrstyra hem med smartphones och ställa in energibesparingar på många enheter tack vare användningen av wifi. Faktum är att det finns många program tillgängliga på olika mobila enheter som ger fjärrkontroll av ljus, luftkonditionering, ljud och videoutrustning. Alla med en enkel "touch".

En av de viktigaste varvtalen var just det som gällde automatisering av elektriska och termiska system, eftersom det gjorde det möjligt för oss att övervaka konsumtionen och förstå vad som kunde vara de bästa alternativen för att undvika ett alltför stort slöseri med energi.

Om du är intresserad av övervakningssystem, vet du att de också faller inom utbudet av faciliteter som kan göra ditt hem ännu mer modernt. Förvaltningen via mobiltelefon gör att du kan styra från de olika telefonerna som är registrerade i systemet, din lägenhet, när som helst och omedelbart informeras om eventuella larm om inkräktare, bränder och översvämningar.

Om du är en del av den andelen människor som ofta glömmer lamporna, vet att vi har en lösning som låter dig få en tanke mindre. Faktum är att det finns enheter som klarar av automatisk avstängning av belysningssystemet varje gång huset är tomt. Men kom ihåg att allt är mycket anpassningsbart både när det gäller intensitet, både genom att välja tidsluckor för att koppla enheter till och från.

Kan inte hitta husnycklarna? Inga problem! Apparaten "home kit" kan komma emot dig, öppnar dörren till din lägenhet med visuellt erkännande, ett enkelt röstkommando utvalt av dig eller genom att ta emot GPS-signalen från din telefon som meddelar ditt hem.

Om du bor i staden och vill se till att din familj bor i en miljö som är fri från föroreningar och överdrift, vet du att du kan installera extraktorer som automatiskt aktiverar (men särskilt tyst) luftcirkulationen. Det är därför möjligt att undvika att öppna fönstren i mitten av vintern och att sprida värmen.

För dem som är lyckliga nog att leva i en miljö långt ifrån smog och föroreningar som är typiska för stora städer, men inte vill ge upp tekniska bekvämligheter, är det lämpligt att påpeka en nyhet. I många lägenheter har fönster installerats som alltid är självjusterbara med fjärrkontroll beroende på väderförhållandena. Även i detta fall kan du programmera båda öppningarna med kontrollpanelen eller ställa in en automatisk kontroll om väderprognosen visar sig vara osäker.
Så, om du också är intresserad av att ha ett modernt hem och inom räckhåll, nu vet du perfekt hur du uppnår det!

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB