Var du ska betala minus hyra: listan i USA

Har du någonsin undrat var du kan betala mindre hyror i USA?
Tja, vi på Realigro har sammanställt en lista över de viktigaste städerna, där det är möjligt att betala en prisvärd hyra som inte är överdriven jämfört med USA: s genomsnitt.
Om du vill lära dig mer och framför allt, om du är intresserad av att teckna ett hyresavtal i USA, måste du göra är att följa nästa rader.

Låt oss börja först med den använda metoden. Vi genomförde en analys av den genomsnittliga kostnaden för en inteckning i varje stad.
Generellt sett är det genomsnittliga priset cirka 1 200 USD per månad för att teckna ett hyresavtal i USA.

Uppenbarligen beror det allt på både områdena men också på vilken typ av egendom du väljer.
Dessutom spelas en väsentlig skillnad på det gap som finns mellan perifera zonen och centraliserad zon. (kostnaden fördubblas som ett minimum).

För närvarande utgör emellertid cirka 31 av de 85 mest befolkade städerna, för potentiella hyresgäster, en ekonomisk ansträngning på 20% större än genomsnittet.


Det genomsnittliga lånet i varje metropol beror på kompromissen mellan genomsnittspriset för varje stad, lokala fastighetsskatter, ett initialt finansiellt krav på 20% av husets värde. Inte att glömma hemförsäkring och ett 30-årigt fast räntelån.

Och var uppstår då den ekonomiska klyftan, och framför allt, vad är städerna som kan garantera ett billigare samband mellan utbud och efterfrågan på marknaden?

 Baltimore, Cleveland och Santa Ana är de tre städerna med de största skillnaderna. Över 200 dollar.

I Baltimore är den genomsnittliga hyran $ 1 200. Följer Cleveland med 857 dollar och den sista kaliforniska staden är placerad med 2 731 dollar.

Men för att inte tänka på dessa första verkligheter har vi beslutat att inkludera andra för att bättre ge dig en helhetsbild.

Här är en liten lista:

St.Paul 1.494 dollar
Toledo 795 dollar
Aurora 1.910
Memphis 855 dollar
Indianapolis 1 139 $
Silverfjäder $ 2.236
Buffalo 942 $

Det är därför möjligt att förstå hur diversifieringen är stor, även mellan angränsande orter, inte bara geografiskt, utan framför allt liknande i typ av område och fastigheter som ska hyras.

Allt detta får uppenbarligen en annan vikt baserad också på den genomsnittliga andelen av lånet, vilket i hög grad påverkar det slutliga priset.

Trots närvaron av definitivt högre verklighet, med avseende på pris, avskräcktes inte typen av kontrakt.

Manforte har ges av Millennials, som, inriktad på mångsidigheten som erbjuder ett hyresavtal, på bekostnad av ett försäljningsavtal, väljer dessa lösningar.

Så hur kommer fastigheter att utvecklas när det gäller hyra de kommande månaderna, även i mindre ekonomiska områden? För att ta reda på det inbjuder vi dig att hålla dig uppdaterad på vår portal!

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB