Inteckningar och spanska försvar

I alla själv respekterande fotbollsmatcher spelar framåt en grundläggande roll. Men detsamma gäller också försvararna, som inte tillåter det andra laget att kasta bollen i målet och motverka offensiven. Idag kommer vi i dag att försöka förstå hur och om ett lands försvar är tillräckligt mot den pandemiska attacken. Vi pratar om ett av de länder som drabbats mest av hälsokrisen i Europa: Spanien. En avundsvärt nation för sina monument och mat och vin, och framför allt för befolkningens värme, var det det territorium som mest hindrats av Covid-krisen.

För att få svar på de olika frågorna vi ställer oss, har vi beslutat att analysera den första halvan av Spanien, både inom mikrosektorn på fastighetsmarknaden och på en övergripande ekonomisk nivå. Vi kommer särskilt att fokusera på begäran om inteckningar för att kunna stödja en fastighetskostnad. Så om du är redo kan vi invigja våra nyheter idag!

När det gäller det genomsnittliga beloppet, enligt statistiska undersökningar, var värdet under första halvåret cirka 120 tusen euro. Med en förändring på 1% från föregående år. Enligt vad som spelades in var 2007 vändpunkten. Året där den genomsnittliga inteckningen nådde en högsta tider. För totalt 185 643 euro. Från det ögonblicket övervakades en verklig kollaps, vilket förde detta värde till 80 tusen. För ett totalt värde på -56 procentenheter.

Baserat på månadslån, å andra sidan, visar den första halvan av Spanien ett genomsnittligt värde på 460 euro. Enligt expertbedömning bör detta värde beaktas i kraft av de många riskindikatorer som har framkommit under denna period och som för närvarande är stabila. Dessutom fortsätter bankerna obekymrat att anta en konservativ kreditpolitik. Vilket innebär att färre och färre människor drar nytta av inteckningar och att de har verkliga garantier. För att prata i procent, har inteckningar beviljats individer med ett tidsbegränsat anställningsavtal, vilket dock representerar en mycket tunn del av helheten. Totalt är det faktiskt cirka 7% av de sökande.

En riktigt för låg nivå, som får oss att förstå hur kritiskt och tröttande det är att kunna återintegrera till spanska fastigheter om du inte har en solid ekonomisk grund. Det är därför inte förvånande att den spanska egendomen har lidit och fortsätter att drabbas av Covid-situationen. Vi anser också att Spanien för närvarande har registrerat en ny ökning av infektioner, vilket leder till en känsla av desorientering både för investerare men också för samma experter inom sektorn som inte kan konkret realisera långsiktiga prognoser.

Det är därför uppenbart att situationen efter en tid inte är den bästa. Men naturligtvis hoppas vi att Spanien med sin energi kan återhämta sig!

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB