Singel och med en katt: ad hoc-hyra i Japan

Varje gång ett företag beslutar att fördjupa sig i en ny verklighet gör det genom en noggrann undersökning av målsegmentet. Det vill säga den biten av potentiella konsumenter för att vara tillfredsställande maximalt, i kraft av deras behov. Tja, även i fastigheter gäller samma "gyllene" regel. Under åren har marknadssegment faktiskt skapats, modifierats eller till och med eliminerats. Bland de nya uppgifterna identifierar vi Millennials som har revolutionerat framför allt de '' klassiska '' hyreskontrakten och skapat de så kallade sambostäderna. I en tid då allt är möjligt kommer de färskaste och samtidigt ovanliga nyheterna från Japan.

Tydligen har det i detta land uppstått ett så stort segment att det har lett ett byggföretag att skapa en ad hoc-miljö. Vi pratar om singlar med en katt. Även om frågan kan väcka ironi, vet att projektet är verkligt och mer än invigdes. Det är ett fyrahandigt samarbete mellan byggföretaget och ett varumärke för kattvård. Men hur kommer dessa lägenheter att se ut? Först och främst talar vi om studior på cirka 30 kvadratmeter men med en grundläggande funktion: de är utrustade med alla möjliga och tänkbara bekvämligheter för våra kattvänner. I detalj finns det: områden där djuret kan träna, andra att röra sig fritt, ett område som är helt dedikerat till skötsel, ett mer `` intimt '' utrymme för behov och ett roligt område med alla spel som kunde göra en katt galna av glädje.

Samarbetet planerar att bygga 12 lägenheter som ska göras tillgängliga för hyresmarknaden. Men det som mest nyfikna människor frågar sig, och säkert du också, är priset för att skriva på ett liknande kontrakt. Den totala betalningen för en månadshyra är 60 000 yen, vilket är ungefär 500 USD. Men det är inte allt! Rumskamraten och den lyckliga kattvänen kan njuta av ytterligare fördelar. Dessa inkluderar en presentbonus som du kan spendera på ditt husdjur i alla butiker som ägnas åt honom.

Dessutom påminner vi dig om att det är ett komplex byggt med miljömässigt hållbara material. Både de områden som skapats för ägarens välbefinnande och de för det djur som är mest älskade av japanerna behandlas i detalj. Kort sagt, denna nyhet förtjänade att delas, särskilt under en period som den vi upplever där fastighets- och byggmarknaden verkar vara i en fas av stopp. Allt detta ger oss hopp om en märkbar återhämtning i världsfastigheter och ... varför inte, också på en förbättring av studien av potentiella nya investerarkunder.

Och du, skulle du någonsin köpa ett nytt hus till din fyrbenta vän? När vi väntar på ditt svar, inbjuder vi dig att följa vår blogg igen!

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB