Vacciner och fastigheter: en lovande kombination

Kritiken av den pandemiska nödsituationen är nu obestridd på global nivå. Och det är känt, som rapporterats i våra tidigare guider, har fastighetssektorn drabbats hårt av Covid-19-pandemin. Idag har vi beslutat att ta itu med ett visst ämne, i linje med vad som har sagts i föregående rader. Vi kommer därför att diskutera den djupa kopplingen mellan fastigheter och Covid-nödsituationen, den här gången på ett positivt sätt. För ja, det finns något nytt som ger hopp till både potentiella köpare och fastighetsägare. Den som avser upptäckten av vaccinet som skapats för att fullständigt utrota SARS COV 2. Så om du är redo kan vi inviga vår minikolumn.

Vi utgår från antagandet att det på samma sätt som de globala dimensioner som pandemifenomenet antar verkar som det hopp som alla potentiella köpare och andra uppmuntrar är vanligt. Intresserad av att spela en definierad roll inom det globala fastighetslandskapet. Om fastighetssektorn i början av nödsituationen var den som drabbades mest, är situationen i dag diametralt motsatt. Faktum är att dagen efter att nyheterna om upptäckten av ett kraftfullt och 94% effektivt vaccin avslöjades ökade aktierna från några av de största fastighetsägarna. En ökning som överstiger 20%. Man måste komma ihåg att både ägarna av kontoren och alla andra sektorer som ingår i tegelsektorn drabbades mycket under den första vågen. Och inte bara känslomässigt.

De dramatiska '' topp '' -förlusterna som registrerats med början från '' inledningsperioden '', dvs. mars 2020, fram till de senaste veckorna har varit betydande. Det var därför de olika nationella regeringarnas ingripanden var nödvändiga, och i vissa fall till och med inte tillräckliga, för att hjälpa alla arbetare och hyresgäster som var inblandade i sektorn. I tidigare guider har vi nämnt de spanska, franska, tyska och italienska fallen. Men ungefär har varje nation känt behovet av att arbeta för att undvika sektorns fullständiga kollaps. Det är därför inte förvånande hur sådana optimistiska nyheter, även om de fortfarande är i sin linda, såsom upptäckten av en potentiell lösning på Covid-19, har skapat denna uppsving i inköp. Och det är inte allt. För närvarande är det ingen skillnad mellan de mer eller mindre välbärgade sociala klasserna.

Den som planerar att investera i fastigheter är upptagen nu. Eftersom den allmänna krisen som tidigare satte gränser och hindrade alla åtgärder som syftade till att underteckna ett försäljningskontrakt nu förvandlas till en språngbräda. Uppenbarligen är det inte lätt att förstå och framför allt att förutsäga vad som kommer att vara trenden med detta fenomen. Vad vi kan garantera dig är att vi alltid kommer att uppdatera dig varje dag på vår portal. I hopp om att situationen kan förbättras i alla avseenden uppmanar vi dig att följa oss för att inte missa något innehåll på fastigheter i allmänhet och i alla sektorer som är kopplade till den. Och du, är du villig att investera i fastigheter efter dessa goda nyheter?

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB