Pantone 2021: hur fastigheter förändras

Som ni vet är designvärlden nära kopplad till fastighetsmarknadens. Vi kan båda definiera dem som två sidor av samma mynt. I synnerhet gör designen, och därmed hemmets deco, dig att ge personlighet till fastigheten. Efter mode, uppmuntrar de mest nyckfulla trenderna, eller dammar bort de glömda. Nå, vi är nu på hemmaplan. Detta år 2020 har varit ganska tungt och tyvärr har förlusterna inte bara registrerats på ekonomisk nivå. Men för att hoppas att det kommande året blir bättre vill vi ägna den här nya kolumnen till något nytt.

Den invigdes av genierna av färg. För de som är mer praktiska inom sektorn vet de vad vi pratar om. Men låt oss börja med ordning och försöka definiera vem som är den obestridda huvudpersonen i dagens nyheter. Pantone-institutet gjorde nyheterna. För de som inte känner till det är Pantone den högsta internationella auktoriteten i färgvärlden. I slutet av varje år har Pantone alltid bestämt vilken nyans som kommer att bli mästaren de följande 365 dagarna inom olika sektorer som mode, industriell design, grafisk design och titta på den, även för inredning! Men i år förvånade det utvalda uppdraget oss. För om det var blått som den vinnande färgen för förra året valdes en kombination av två nyanser: grå och gul, respektive PANTONE 17-5104 och PANTONE 13-0647. Vad tillåter denna färgkombination? Hur kommer det att vara möjligt att använda den i hemmet?

Först och främst måste vi anta att valet inte alls var avslappnat. Detta är en kombination som kan ge ljus och energi i en miljö. Därför är den allra första användningen av den just den som rör färgerna som ska användas på väggarna. En idé är att skapa ett rum med fyra grå väggar och en gul. Detta ger omedelbart färgbalans till miljön och skapar ett ljusare område, det gula, dit du kan sikta. Men för dem som inte är så praktiska och inte vill våga med en så viktig touch finns det andra lösningar. Såsom inredning. I alla hem finns de möblerna som måste renoveras. Som skafferierna i köken. Du kan därför måla om dem och använda den här kromatiska växlingen. Omedelbart kommer möbeln, förutom att ta nytt liv, en modern touch till ditt hem. Men igen, om du inte är riktigt bra med färger, eller kanske är du obesluten om hur mycket en liknande kombination kan gynna, välj tyger. Såsom dukar, lakan, kuddar.

Men även andra tillbehör som ramar, som omedelbart kan tillföra en bra dos av glans och vitalitet. Men föreningen av dessa två nyanser går långt bortom användning i fastigheter. Meddelandet som överförs av Pantone är en komplementaritet som inte bara är kromatisk utan också och framför allt mänsklig. Så vi hoppas att med våra tips om hur du använder den nya Pantone-färgen för att förbättra ditt hem kan du börja 2021 på rätt sätt!

Sök i Realigro

 

    Konto Realigro

    • Twitter
    • Facebook
    • LinkedIn
    • Instagram
    2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
    Neikos Digital Agency
    1. Inställningar

      För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

      Ställ nu Visa inte igen
    BB